Карти Таро пророкують Левам непростий день / Фото-ua.depositphotos.com

9 листопада на Водоліїв чекатиме багато негативу. А ось Тельцям пощастить отримати максимум приємних емоцій. Гороскоп по картах Таро обіцяє серйозні зміни багатьом Зодіаку.

Овен

На 9 листопада Овнам випала дуже непроста карта - "вісімка мечів". Це означає, що навколо вас можуть активізуватися вороги, а ви не зможете нічим відповісти на всі їхні атаки. Карти Таро пророкують, що Овнам в цей день доведеться справлятися з проблемами поодинці і не чекати допомоги від оточуючих.

Телець

Тельцям карти Таро пророкують максимально хороший день. 9 листопада ви зможете пожинати результати своєї праці, отримувати радість від життя і насолоджуватися приємною компанією. У цей день ви можете планувати наступні кроки для нових успіхів.

Відео дня

Близнюки

9 листопада на вас чекає небувалий успіх. У цей день, як пророкують карти, Близнюки отримають унікальну можливість змінити своє життя, помножити свої матеріальні заощадження і навіть поліпшити здоров'я. Не ігноруйте момент, беріть від життя все.

Рак

Ракам випала карта "Маг". Цей день може здатися вдалим для хвастощів і слави. Однак не задирайте носа. Незважаючи на всі спокуси, приймайте похвалу стримано.

Лев

Карти Таро пророкують Левам непростий день. 9 листопада на вас чекають конфлікти. Конкуренція і необхідність доводити свою правоту можуть привести до загострення суперечок. Не виключені і серйозні скандали з родичами. 

Діва

Дівам випала карта "Дама кубків". 9 листопада цей знак Зодіаку зіткнеться з новою інформацією, отримає прозріння. Звертайте увагу на знаки долі. У цей день ви можете зустріти людину, яка кардинально змінить все ваше життя.

Терези

Карти Таро пророкують Терезам день рішучих дій. 9 листопада ви зможете проявити свій гострий розум і нарешті звільнитися від старих проблем. Однак це буде непросто, зверніться за допомогою до близьких і прислухайтеся до їхніх порад.

Скорпіон

Для Скорпіонів 9 листопада стане щасливим днем. Карти Таро обіцяють вам небувалу удачу, визнання заслуг, славу і успіх у всьому. Приймайте всю похвалу без егоїзму і владолюбства, інакше удача від вас відвернеться.

Стрілець

Будьте терплячі, уважні і аналізуйте кожну подію, яка вам принесе новий день. 9 листопада вам доведеться приймати серйозні рішення, не бійтеся брати на себе відповідальність, але дійте чітко, без емоцій.

Козоріг

На Козерогів чекають серйозні зміни. Не бійтеся ризикнути і спробуйте нарешті здійснити те, про що ви давно мріяли. Карти Таро пророкують Козерогам усі шанси на успіх.

Водолій

У цей день на вас чекає багато негативу. 9 листопада у Водоліїв можуть відбутися занадто різкі зміни, які навряд чи їх порадують. Ізолюйте себе від зовнішніх подразників, постарайтеся уникати конфліктів і не провокуйте біду.

Риби

Карти Таро пророкують Рибам шанс проявити свою відповідальність. 9 листопада стане вдалим днем, проте не думайте, що щастя впаде з неба. Докладайте зусиль і все вийде.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які три знаки зодіаку "озолотяться" до кінця тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: