Водоліям - падіння на дно, Стрільцям - підвищення: гороскоп по картах Таро на 5 березня

Овнів можуть запросити на побачення.

У неділю, 5 березня, Водолії ризикують вляпатися в проблеми. А Стрільці можуть чекати на підвищення і премію. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку -читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнів можуть запросити на побачення. Ви можете зустріти свою долю і знайти довгоочікуване щастя. Не відмовляйте собі в цьому.

Телець

Тельцям карти Таро обіцяють переїзд. Ви можете опинитися в скрутному становищі, проте постарайтеся не впадати в істерику. Насправді все добре, ці зміни вам просто необхідні.

Близнюки

Неземне щастя увірветься в життя Близнюків. На вас чекають приємні події, чорна смуга невдач залишилася в минулому. Рухайтеся вперед і радійте життю.

Рак

На Раків чекає довгоочікуваний відпочинок. Ви нарешті зможете провести час зі своїми близькими. Насолоджуйтесь цим моментом і не думайте про погане.

Лев

5 березня Леви будуть дуже щасливі. Ви можете зрозуміти, що зустріли свою людину, яка змінить ваше життя на краще.

Діва

Дівам краще відмовитися від важливих рішень. Не варто братися за важливі справи, в цей день вам краще відпочити.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам радість і здивування. Ви будете не готові до урагану подій, а тому можете сильно втомитися. Постарайтеся економити сили, цей день буде сповнений сюрпризів.

Скорпіон

Скорпіонам варто готуватися до гостей. У ваш будинок несподівано можуть нагрянути друзі. Буде ніяково, якщо ви будете до цього не готові.

Стрілець

Стрільці отримають визнання. На роботі вас почнуть хвалити, ви отримаєте підвищення. Можливо, вам навіть випишуть премію.

Козоріг

Козерогам не варто говорити те, про що вони можуть пошкодувати. Карти Таро радять вимовляти вголос лише ті слова, які нікого не скривдять. 

Водолій

Водолії ризикують впасти на саме дно. Від вас можуть відвернутися найкращі друзі. Можливо, хтось погано про вас говорив і всі цьому повірили.

Риби

Рибам не варто переживати через дрібниці. На вас чекають хороші новини, проте ви ризикуєте їх пропустити, якщо буде зациклені на дрібних негараздах.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку зможуть розбагатіти з Понеділка.

Вас також можуть зацікавити новини: