Діви зможуть отримати щедрий подарунок від долі / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, що новий тиждень (з 6 по 12 березня) принесе шанс розбагатіти одразу трьом знакам Зодіаку. Вони будуть купатися в грошах, удача буде на їхньому боці. Кому пощастить з понеділка - читайте нижче.

Діва

Діви зможуть отримати щедрий подарунок від долі. Можливо, вам пощастить у непростій справі, а перемога принесе величезний прибуток. Також ви можете укласти вигідну угоду, багатство не змусить себе довго чекати.

Астрологи радять Дівам не втрачати такий рідкісний шанс. Вам обов'язково потрібно зловити удачу за хвіст. Не сидіть, склавши руки. Настав час діяти і йти на ризик, все вийде.

Відео дня

Козоріг

З понеділка у Козерогів починається нове життя. Ви звільнитеся від усіх боргів і нарешті зможете забути про бідність. Гроші поллються рікою, після застою ваша кар'єра піде вгору.

Козерогам важливо зберігати баланс. Ви можете занадто радіти своєму багатству і почати цим хвалитися. Не всім сподобається слухати про ваш успіх, знайдуться і ті, хто захоче вам насолити. А тому не варто кричати про свою удачу, залиште це в секреті.

Риби

Риби можуть чекати від нового тижня багато приємних сюпризов. Один з них - шанс набити гаманець грошима. Ви зможете знайти нове джерело заробітку, яке допоможе поліпшити ваше фінансове становище.

Крім цього, астрологи обіцяють Рибам повернення боргів. Ви вже й забули, але хтось досі винен вам гроші. До того ж, може знайтися людина, яка вирішить віддячити вам за доброту, а тому зробить щедрий подарунок. 

Раніше астрологи також розповідали, які знаки Зодіаку опиняться на сьомому небі від щастя вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: