23 грудня Овнам краще відмовитися від шкідливих звичок / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю Водоліям потрібно максимально прислухатися до своєї інтуїції і уникати небезпечних ситуацій. А ось Раки потонуть в любові, їх оточать ласкою і романтикою. Що кари Таро пророкують іншим знакам Зодіаку - читайте нижче в гороскопі від УНІАН.

Овен

23 грудня Овнам краще відмовитися від шкідливих звичок. Карти Таро радять вам подбати про своє здоров'я. Сходіть до лікаря на обстеження, прогуляйтеся у лісі або ж займіться йогою.

Телець

На Тельців чекає розчарування. Ви зрозумієте, що збилися зі шляху заради хвилинної радості. Настав час розставляти пріоритети та брати на себе відповідальність.

Відео дня

Близнюки

У п'ятницю Близнюки можуть вляпатися в серйозні неприємності. Карти Таро обіцяють складний день для тих, хто не вміє тримати язик за зубами. Навчіться стримувати свої емоції і всі проблеми обійдуть вас стороною.

Рак

Раки зможуть дозволити собі відволіктися від рутини і з головою зануритися в любовні пригоди. Солодкий смак романтики і приємні сюрпризи від другої половинки вас точно порадують.

Лев

Левам карти Таро обіцяють день безтурботних веселощів. Дозвольте собі відпочити і розслабитися, а ввечері ви можете отримати запрошення, від якого не варто відмовлятися.

Діва

У п'ятницю Дівам варто проявити себе в ролі хитрої лисиці. На вас чекають ситуації, в яких не обійтися без маленької брехні. Однак не варто зловживати тим, що люди навколо вас будуть занадто довірливі, дійте тільки заради добра.

Терези

23 грудня Терезів закрутить вир радісних подій. Ви отримаєте хороші новини і ніщо не зіпсує цей день. Насолоджуйтесь, карти Таро обіцяють Терезам масу приємних моментів.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться оцінити складну ситуацію і утриматися від критики. Будьте мовчазним спостерігачем і не намагайтеся змінити те, що визначено долею.

Стрілець

Стрільцям час задуматися про глобальні зміни у своєму житті. Карти Таро радять вам уважно подивитися на своє оточення, хтось тягне вас вниз і сильно вам заздрить.

Козоріг

У п'ятницю на Козерогів чекають неприємні справи, які ви намагалися перекласти на плечі інших людей. Однак "відкосити" не вийшло, прийшов час братися за роботу.

Водолій

Водоліям варто налаштуватися на те, що день не принесе вам нічого хорошого. У п'ятницю карти Таро обіцяють вам біду, спробуйте обдурити долю і не вплутуйтеся в неприємності.

Риби

23 грудня на Риб чекає важлива розмова. Уважно слухайте свого співрозмовника і не бійтеся задавати питання. У цей день Риби можуть отримати чимало вигоди.

Нагадаємо, астрологи повідомили, що на голову трьох знаків Зодіаку звалиться везіння

Вас також можуть зацікавити новини: