Водолій - сумісність з іншими знаками Зодіаку в коханні, шлюбі, дружбі і роботі

Знак Зодіаку Водолій має славу дуже творчого, неординарного, ексцентричного. Любовна сумісність Водолія залежить від схожості характерів

Знак зодіаку Водолій славиться своїм незвичайним характером, творчим світоглядом, гострим розумом. Ця людина не боїться виділятися з натовпу. Вона живе так, як хоче, не озираючись на норми і традиції. Водолії мають репутацію диваків і експериментаторів. У них незвичайні рідкісні захоплення, вони цікавляться нестандартним мистецтвом, мають свій стиль в одязі. Але їх дивакуватість не відштовхує, а навпаки приваблює інших. Водолії відрізняються великою завзятістю в досягненні своїх цілей. Вони готові багато працювати для свого щастя. І нехай їх цілі і мрії здаються іншим дивними і незрозумілими, Водоліїв це не хвилює. Недоліки знака Водолій - незібраність, неуважність, не пунктуальність, ледачість, легковажність.

Любовна і сімейна сумісність Водолія

Водолії люблять нові знайомства і флірт. Вони досить романтичні натури, люблять компліменти і вірші про кохання. Закохуються швидко і надовго. Водолій може прожити в шлюбі з однією людиною все життя. Найбільшою цінністю для цього знака є особиста свобода. Водолії не люблять бути прив'язаними до одного місця і займатися побутом. Вони часто подорожують, переїжджають в нові місця, змінюють сферу діяльності і активно займаються творчістю. Для представників знака Водолій дуже важливий особистий простір. Вони не терплять, коли їх контролюють і ревнують.

Висока сумісність Водолія з такими знаками Зодіаку:

  • Близнюки;
  • Лев;
  • Терези;
  • Стрілець.

Водолія і Близнюків об'єднує любов до свободи і творчості. Ця пара може побудувати щасливі відносини. Пара Водолій-Лев - це дві яскраві індивідуальності, вони відчувають взаємний захват і інтерес. Вони черпають натхнення з чужого досвіду і вміють знаходити компроміси.

Читайте такожАстрологи назвали найкращих дружин за знаком Зодіаку

Високу сумісність Водолій має з Терезами. Ці два знаки мають багато відмінностей, але доповнюють і врівноважують один одного. Стрілець і Водолій мають всі шанси укласти хороший шлюб без скандалів і втрати інтересу. Особливо успішним цей союз буде якщо Стрільцем є чоловік.

Низьку сумісність в коханні Водолій має з Тельцем, Раком, Рибами. Перший занадто відрізняється від креативних Водоліїв – він приземлений, реалістичний і навіть занудний. Ці два знаки навряд чи зацікавлять один одного. Рак і Риби зможуть створити щасливі відносини з Водолієм тільки якщо будуть зацікавлені в цьому. Любовний гороскоп рекомендує їм стати більш впевненими і відкритими, щоб привабити Водолія.

Водолії в дружбі

Водолії - дуже цікаві і доброзичливі. З ними приємно спілкуватися. Вони легко йдуть на контакт. Водолії чуйні, впевнені в собі, ерудовані. Попри те, що вони знають більше за інших, Водолії володіють скромністю і не зазнаються, не повчають друзів і не хваляться своїми досягненнями. Їм властива скромність, дбайливість, уважність до інших. Це бунтарі і яскраві індивідуальності, і для дружби вони обирають цікавих людей.

Читайте такожЗначення імені Анастасія: характер, доля, сумісніть з іншими іменами

Водолія можна назвати відданим другом і цікавим співрозмовником. Водолій має низьку сумісність в дружбі з Козерогами, Тельцями і Скорпіонами. Але навіть з ними він може подружитися, якщо побачить в них індивідуальність. З представниками інших знаків Водолії легко йдуть на контакт.

Водолії в роботі, бізнесі, кар'єрі

Водолія не можна назвати працьовитим і дисциплінованим співробітником. Суворі графіки роботи, терміни і списки вимог їх лякають. Вони часто змінюють сферу діяльності і можуть несподівано звільнитися навіть якщо їх все влаштовує. Для них важлива фінансова спроможність. Вони можуть змінити роботу на більш прибуткову. Цей знак рідко домагається великих успіхів у своїй професії. Є у Водолія і позитивні сторони - креативність, ініціативність, оригінальність, велика кількість нових ідей. Водолії це хороші вчені, художники, письменники, режисери, туристичні гіди, журналісти, музиканти, стоматологи. Як керівники вони лояльні і порядні.