Жінка-Лев-сильна і стрімка / фото: ua.depositphotos.com

Астрологи назвали кращих дружин за знаком Зодіаку. До них належать всього три знаки.

Про це пише "Клубер".

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Рак

Якщо вам вдасться сподобатися жінці-Раку, вона обов'язково полюбить вас від щирого серця і відчує готовність відправитися з вами на край світу. Її почуття завжди сильні. Як тільки ви з нею зблизитеся, то, нарешті, зрозумієте, що означає складатися у відносини з вірною і турботливою жінкою. Адже вона буквально готова на все, щоб зробити свого коханого найщасливішою людиною на Землі.

Відео дня

З нею ви будете жити як король, якого завжди оточують найсмачніші страви і затишок дбайливо облаштованого будинку. Напевно, кожен чоловік хотів би, щоб після важкого робочого дня його зустрічала така господиня.

Лев

Жінка-Лев-сильна і стрімка. Вона відрізняється неймовірною силою і володіє рядом чудових талантів, але при цьому вона потребує ту людину, яка приведе до тями, коли її, що називається, «занесе». Вона шукає того, хто буде дорівнює їй, тому їй потрібна сильна людина. Ви будете її любити, причому для цього їй не доведеться робити нічого особливого.

Козоріг

Вона сильна як скеля і здатна розв'язувати будь-яку проблему. Вона докладає величезних зусиль, щоб зробити те, що задумала, і ви ніколи не побачите ні краплі поту на її благородному лобі.

Ця жінка може впоратися з речами, на яких надірвався б звичайний чоловік. 

Любов з нею буде підтримуватися полум'ям її відповідальності, відданості і самовідданості. У відносинах з цією жінкою ви поступово будете ставати все краще і краще, поки в один прекрасний день не зрозумієте, що з жаби перетворилися в принца, який користується повагою і має владу над оточуючими людьми.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: