Астролог зробила прогноз для України / facebook.com/MinistryofDefence.UA/

Астролог Анна Єфремова заявила, що масований обстріл України - це не останній "сюрприз" від російської армії. Тому зараз жителям країни, які не хочуть їхати за кордон, варто серйозно поставитися до підготовки до зими.

"Зима буде складною, і я сподіваюся, багато хто зміг підготуватися тим чи іншим способом. Всі, хто залишився в складній ситуації, сподіваюся, не залишаться без підтримки і допомоги своїх співгромадян", - написала Єфремова у своєму Telegram-каналі.

Вона додала, що російські загарбники не зупиняться на позбавленні українців тепла, світла і води.

Відео дня

"Наберіть води побільше при першій можливості. І питної, і технічної (можна в ванну), зарядіть всі пристрої! Свічки, батарейки, теплі устілки підготуйте заздалегідь. Це не останній сюрприз від ворога, але у нас немає іншого вибору, окрім як перемогти", - додала Єфремова.

Масований обстріл України 23 листопада

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вдень 23 листопада РФ запустила територією нашої країни близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", а також ударні безпілотники.

Наші воїни ліквідували 51 ворожу ракету, а також п'ять дронів-камікадзе типу "Ланцет".

За відомостями Нацполіціі, загарбники потрапили в 16 об'єктів інфраструктури. В результаті масованого ракетного удару загинули шестеро людей, а десятки - постраждали.

Вас також можуть зацікавити новини: