Війна в Україні / фото pixabay

Астролог Володимир Бадіян передбачив складний для України місяць. За його словами, на нас чекають випробування в травні, а особливо 9 числа.

Проблема в тому, що поблизу цієї дати окупанти намагатимуться захопити нові міста.

У зоні ризику, продовжив Бадіян, Часів Яр і не тільки. Астролог каже, що деякі міста будуть нещадно обстрілювати, а ситуація на лінії фронту тільки погіршиться.

"Нам буде досить важко 9 травня. Тому що накази Путіна дійсно є. Але я думаю, що і Часів Яр та інші в небезпеці. До 9 травня вони захочуть щось захопити. Буде важко. У цей день є небезпека і для інфраструктури. Тому що це число дуже складне", - зробив прогноз Бадіян на YouTube-каналі "Астрофеномен".

Найнебезпечніші міста - думка астролога

Раніше астрологиня Ангеліна Вакуліна розповіла, що цієї весни людей будуть масово евакуювати з низки міст і областей, щоб врятувати їм життя.

За її словами, ховатися на Західній Україні не варто, тому що вона також у небезпеці.

"Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів... Може бути раптовий "приліт" туди, куди ще не "прилітало". Може бути Ужгород чи Чернівці - там, де було "затишшя" порівняно з іншими містами. Київ і область - це мета. Тут висока небезпека для столиці. Харків, Суми та області - дуже важкий напрямок. Ситуація буде тільки погіршуватися для жителів цих регіонів", - сказала астрологиня.

Вас також можуть зацікавити новини: