Війна в Україні / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Астролог Дмитро Уранус розповів, що поблизу Дня Незалежності України нам варто побоюватися масованих ракетних атак. Період з 19 по 25 серпня буде найнебезпечнішим.

За словами експерта, зараз в карті незалежності спостерігається повернення Марса. Марс транзитний в з'єднанні з Марсом натальним, точний аспект 19 серпня, аспект в силі до 25 серпня.

Крім того, Марс транзитний в з'єднанні і з прогресивним Меркурієм. Виходить ціла група сполук з Марсом в двох динамічних методах прогнозу.

Відео дня

"Це небезпечні аспекти, вони можуть давати несподівані удари. Що і сталося в Чернігові 19 серпня. Я думаю, що всі дні з 19 по 25 серпня досить небезпечні. Раптові ракетні удари можуть бути де завгодно в будь-який момент. Уникайте публічних заходів і місць скупчення людей. Не ігноруйте сигнали тривоги, не перебуваєте в потенційно небезпечних місцях", - говорить Уранус на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, астролог назвала точний рік закінчення війни в Україні. За словами Марини Скаді, бойові дії можуть припинитися вже зовсім скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: