Війна в Україні-прогноз астролога / Генштаб ЗСУ

Астролог Наталія Власенко розповіла, що взимку очікується переломний момент на фронті. Однак про повноцінне завершення війни говорити ще рано.

"Переломний момент на фронті очікується в середині січня, але перші дзвіночки нашої національної перемоги ми помітимо вже в грудні. Однак ймовірність повноцінного завершення війни до кінця року невелика. До кінця 2022 року можуть бути звільнені якісь важливі міста", - сказала Власенко в інтерв'ю УНІАН.

Експерт уточнила, що до кінця поточного року Збройні сили України можуть звільнити Херсон. І статися це може вже в листопаді.

Відео дня

Також вона спрогнозувала, що відновлюватися Україна почне з 2024 року: "Це безпосередньо залежатиме від того, хто прийде до влади на президентських виборах. Але в 2025-2026 роках почнуться нові складнощі: може бути підвищена смертність з якихось причин, або національні бунти. Але так само і буде великий приріст капіталу країни. Тобто відновлення країни буде, якщо позиція програється позитивно".

Нагадаємо, астролог Наталія Власенко в інтерв'ю УНІАН розповіла, якої зими очікувати українцям, що буде з цінами на продукти, чи припиняться масовані ракетні обстріли, коли чекати на перемогу і відновлення країни.

Вас також можуть зацікавити новини: