Місяць невдач для Тельців-серпень, ваш період "чорної смуги" вже почався / фото ua.depositphotos.com

Найближчі два місяці принесуть чимало неприємностей представникам двох знаків Зодіаку. Астролог Лорен Еш вважає, що усі їхні плани можуть піти коту під хвіст. Кому готуватися до невдач і як не стати головним невдахою - читайте нижче.

Овен 

Овни, як стверджує астролог, можуть не чекати на біду в серпні, проте наступний місяць буде для них дуже непростим. У вересні представники цього знака Зодіаку зіткнуться з тим, що всі їхні плани будуть "заморожені", а деякі і зовсім перетворяться на пил.

"Овен бажає пристрасті та досліджень в усіх сферах життя. Під керуванням енергійного Марсу, ви любите новизну. Весна - це ваш час сяяти, адже це сезон нових починань. Коли ви перебуваєте у своїй стихії, ніщо у світі не може вас зупинити. Ось чому повільна і методична енергія сезону Діви у вересні завжди гальмує ваші плани", - зазначила астролог.

Відео дня

Телець

Місяць невдач для Тельців - серпень, ваш період "чорної смуги" вже почався. Астролог вважає, що останній місяць літа принесе занадто багато клопоту і метушні. Ви не любите галас навколо себе, а тому енергійний серпень принесе вам чимало роздратування.

"Швидка і вільна енергія, яку приносить август, може бути руйнівною для вашого невимушеного підходу до життя. В цей час ви відчуєте поспіх, це змусить вас відступати до тих пір, поки не повернеться більш спокійна енергія. Визнання своєї впертості і спроба впоратися з нею можуть бути корисними протягом цього місяця", - зазначила астролог.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку забудуть про проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: