Прямолінійні знаки Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку воліють говорити людям всю правду в очі, ніж пліткувати і обговорювати їх за спиною. Таких прямолінійних знаків виявилося небагато, всього п'ять. 

Овен

Овен говорить все, що він думає. При цьому його зовсім не бентежить, що щось сказане може вас образити. Варто відзначити і те, що Овни не підбирають слова, коли хочуть когось зачепити або просто висловити свою думку.

Близнюки

Доброзичливі Близнюки можуть шокувати оточуючих своїм словесним "проносом". Якщо вони заводяться, то зупинити їх практично неможливо. Всі навколо дізнаються, що представник цього знака Зодіаку про них думає. Часом у своїх висловлюваннях вони можуть бути дуже жорстокими.

Відео дня

Лев

Левам абсолютно все одно практично на всіх. Вони обов'язково кожному висловлять все, що вони думають. Їх слова можуть показатися безжальними і досить егоїстичними. Якщо хочете уникнути публічної ганьби, тоді вам варто відповідати високим стандартам Лева.

Стрілець

Читайте такожТри знаки Зодіаку ніколи не зізнаються в коханніСтрільці в своїх висловлюваннях неагресивні. Вони із задоволенням дадуть вам добру пораду, якщо ви їх про це попросите. Якщо вони і висловлюють свою думку, то досить лояльно. Вони не намагаються когось образити.

Водолій

Свою думку вони будуть відстоювати до кінця. І зовсім неважливо до чого це може привести. У цьому питанні вони безкомпромісні.

Нагадаємо, раніше астрологи підготували китайський гороскоп на листопад для всіх знаків.

Вас також можуть зацікавити новини: