Як розбагатіти швидко за знаком Зодіаку / Колаж УНІАН

Ставлення до грошей у кожної людини своє, а впливає на нього не тільки спосіб життя і звички, а й приналежність до певного зоряного кола. Астрологи склали характеристику кожного знака Зодіаку і порадили, як поводитися з грошима, щоб їх кількість збільшувалася.

Раніше ми говорили про те, де в будинку не можна зберігати гроші.

Як залучити гроші - перевірені способи по гороскопу

Як привернути до себе удачу і багатство / depositphotos.com

Провідні астрологи кажуть, що між знаком Зодіаку і фінансовою грамотністю є пряма залежність. Люди тієї чи іншої стихії по-різному поводяться з грошима, а значить, і рекомендації до успіху для них будуть індивідуальними.

Відео дня

Овен

Овни вважають, що гроші потрібні для того, щоб їх витрачати, тому не вміють збирати або розпоряджатися бюджетом розумно. При цьому, майже всі Овни хочуть красивого життя, але живуть від зарплати до зарплати, не вміючи відкладати або інвестувати.

Як залучити гроші в будинок: навчитися плануванню і дбайливому ставленню до фінансів, стежити за витратами, складати списки і уникати імпульсивних покупок. Частіше звертати увагу на акційні товари і робити закупівлі оптом.

Телець

Представників земної стихії теж "тягне" до розкоші, але не так сильно, як Овнів. Проте, Тельці не можуть відмовити собі в тій чи іншій покупці, через це витрачають багато грошей вникуда. 

Як залучити гроші в будинок: контролювати свої витрати, чекати розпродажів, грамотно розподіляти бюджет на місяць.

Близнюки

Вітряні, непостійні і багатоликі, люди повітряної стихії живуть "тут і зараз". Їм важливі емоції, а не розум, тому здоровим глуздом вони керуються рідко. Можуть витратити всі заощадження, а потім жити тиждень на 100 гривень.

Як залучити гроші в будинок: відкладати невеликі суми регулярно і ні в якому разі не чіпати схованку, переходити на більш раціональний спосіб життя, не піддаватися хвилинному імпульсу.

Рак

Основна проблема Раків - невміння відмовляти собі в задоволенні. Звичайно, вони мають схильність до накопичень, а заповітна коробка "на чорний день" завжди сповнена купюрами. Але якщо Рак побачить гарну сукню або чудову сковорідку по знижці - тут же віддасть всі свої гроші за таку штучку.

Як залучити гроші в будинок: економити бюджет, знаходити альтернативні варіанти покупок, вчитися відмовляти собі, ретельно зважувати необхідність придбання.

Лев

Вогняні Леви дуже обережні з фінансами, тому відкладати і накопичувати кошти вміють добре. Незважаючи на їх любов до розваг і красивих речей, Леви повинні бути впевнені, що в їх скарбничці щось залишилося. Найчастіше, вони відкладають довго, щоб зробити довгоочікувану покупку.

Як залучити гроші в будинок: продовжувати в тому ж дусі, не піддаватися спокусам, слідувати своїй рішучості і потроху збирати фінанси.

Діва

Краще за всіх примножують свої фінанси саме Діви. Цей знак Зодіаку відрізняється раціональністю, педантичністю і скрупульозним ставленням до грошей. Перш, ніж що-небудь придбати, Діва тисячу разів переконається в необхідності цієї витрати.

Як залучити гроші в будинок: намагайтеся не робити великих покупок до зарплати, щоб не залишитися без коштів, а також складайте план заощаджень і діліть суму на частини, виділяючи ту, що можете витратити.

Терези

Найчастіше, Терези не живуть за коштами - вони витрачають набагато більше, ніж заробляють, через це мають звичку влазити в борги або кредити. Якщо їм щось подобається або потрібно "прямо зараз" - вони купують річ без докорів сумління, незабаром виявляючи дірку в бюджеті.

Як залучити гроші в будинок: не піддаватися імпульсу, вчитися зважувати "за" і "проти" щодо доцільності покупки і намагатися шукати аналогічні товари за нижчою ціною.

Скорпіон

Спонтанний і цілеспрямований характер Скорпіона допомагає йому в житті, але це не стосується грошей. Як правило, у таких людей немає заощаджень або вони дуже несуттєві. Скорпіони спокушаються на багато речей, які абсолютно їм не потрібні, задовольняючи свої потреби. Хоча, Скорпіони досить потайливі, тому якщо у них є "заначка", ви про це не дізнаєтеся.

Як залучити гроші в будинок: методично і регулярно відкладати невеликі суми, ніколи до них не торкаючись, а також навчитися радитися з людьми щодо грамотного інвестування.

Стрілець

Працьовитість і амбітність Стрільця дозволяє йому багато заробляти, але чомусь цих грошей він ніколи не помічає. Вся справа в невмінні ними розпоряджатися - якщо виникає необхідність покупки, то Стрілець не думає, а відразу купує. До того ж, представники цього знака схильні допомагати іншим, їх бюджет страждає, в тому числі, через безвідмовність.

Як залучити гроші в будинок: навчитися говорити "ні", якщо фінансова допомога для вас скрутна, а також не лінуватися витрачати час на пошук більш дешевих товарів натомість дорогим.

Козоріг

Самий дисциплінований знак Зодіаку, тому у нього майже ніколи не буває фінансових проблем. Козероги вміють збирати і не торкаються до схованки. Їм простіше ущемити себе в чомусь, ніж витратити заощадження. Ще один плюс - Козероги легко витримують будь-які спокуси, якщо розуміють, що імпульсивна покупка може порушити гармонійний стан їх бюджету.

Як залучити гроші в будинок: продовжувати відкладати і накопичувати, йти своєю дорогою і не слухати оточуючих - у вас найбільші шанси стати багатою людиною.

Водолій

Водоліям властива підприємницька жилка, тому вони багато працюють і багато заробляють. При цьому, так само багато і витрачають, а астрологи називають їх одними з найбільш імпульсивних знаків. Водолій може збирати, але якщо гроші потрібно кудись вкласти - віддають без жалю, будучи впевненими, що зароблять ще.

Як залучити гроші в будинок: усвідомити своє легке ставлення до грошей і зрозуміти, що відкладати потрібно більше, так як можливість заробити може зникнути. Крім того, не піддаватися спокусам або контролювати це.

Риби

Найбільш вдала, з точки зору астрологів, позиція саме у Риб - мало хто з них живе впроголодь, тому що цей знак точно вміє збирати гроші. Їм майже нічого не потрібно, а якщо і потрібно - вони знайдуть це зі знижкою. Все інше відкладають, купуючи тільки найнеобхідніше. Єдина можлива велика трата - благодійність.

Як залучити гроші в будинок: удосконалювати навички фінансового планування, ділити відкладене на частини і не допомагати іншим на шкоду собі.

Вас також можуть зацікавити новини: