Що подарувати Скорпіону / depositphotos.com

Скорпіони вважаються одними з найбільш екстравагантних представників зодіакального кола. Представники знака харизматичні і привабливі, експресивні і самовпевнені. Люди цього знака люблять унікальні речі, так що, якщо ви зробите подарунок Скорпіону своїми руками - він це оцінить.

Раніше ми розповідали, хто входить в топ-5 знаків Зодіаку, яких не цікавить чужа думка.

Що подарувати Скорпіону-чоловікові

Як вибрати подарунок чоловікові / фото ua.depositphotos.com

Перше, що потрібно розуміти, вибираючи подарунок Скорпіону - представники знака не люблять "чергових" речей. Тобто, якщо ви купили подарунок похапцем, швидше за все, іменинник засмутиться. Скорпіонам подобається, коли оточення робить акцент на їх винятковості, так що подарунок потрібно вибирати ретельно.

Відео дня

Яким повинен бути ідеальний подарунок:

  • практичним (гроші, сучасні гаджети, побутова техніка);
  • оригінальним (незвичайний елемент декору, прикраса з натуральних матеріалів, оригінальний сувенір);
  • вишуканим (дорогий парфум, брендовий одяг, унікальні аксесуари).

Астрологи стверджують, що Скорпіони дуже люблять містику, тому, якщо ви точно знаєте, що ваш чоловік - шанувальник езотерики, сміливо робіть тематичні подарунки. Це можуть бути карти Таро, свічки, ароматичні палички, амулети і обереги.

Що подарувати жінці-Скорпіону

Ідеальний подарунок для представниці водного знака / depositphotos.com

Чуттєва і яскрава дівчина-Скорпіон оцінить тільки той подарунок, який приведе її в захват, а не викличе бажання скоріше закинути презент в ящик столу. Саме тому дрібнички і банальні подарунки Скорпіонам дарувати категорично не можна.

Чому зрадіє дівчина-Скорпіон:

  • екстремальній пригоді (рафтинг, стрибок з парашутом, прогулянка на конях, квиток на атракціони, похід в гори);
  • романтиці і увазі (вечеря на двох в незвичайному місці, улюблені парфуми, вишукана прикраса, розкішний букет);
  • відсутності банальностей (квест з пошуком подарунка, несподівана поїздка з сюрпризом);
  • турботі про душу і тіло (похід в SPA-салон, розслабляючий масаж, абонемент у фітнес-центр, заняття йогою).

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 25-31 жовтня: яким знакам загрожують хворобиНе забувайте про те, що всі дівчата люблять доглядати за собою і кожній з них завжди нічого надіти. Тому, якщо ви подаруєте жінці-Скорпіну плаття, над яким вона млосно зітхала в магазині, або купіть набір косметики, відкладений "на потім" через високу ціну, повірте, радості іменинниці не буде меж.

До того ж, для всіх Скорпіонів - і жінок, і чоловіків - астрологи рекомендують купувати камені-обереги, які можуть захистити від ворогів і допомогти домогтися поставлених цілей. Зовсім недавно ми розповідали, який камінь підходить Скорпіону.

Читайте також: