Як правильно загадати бажання, щоб швидко виповнилося-на любов і не тільки / 1zoom.ru

У неділю світом керує Сонце. Це означає, що день пронизаний сприятливою божественною енергетикою. Це день радості та любові. Тому саме час дізнатися, як загадати бажання на любов – і діяти. Тим більше що і гороскоп на сьогодні сприятливий для амурних справ.

Утім, у цій справі головне – зрозуміти принцип, як правильно загадувати бажання Всесвіту. А далі - можна формулювати свої побажання не тільки в любовній сфері, а й у всіх інших.

Як правильно загадати бажання: всі нюанси

Навіть якщо ви вирішили написати бажання на листочку, щоб воно збулося напевно - бажання потім усе одно потрібно промовляти вголос, стверджують езотерики. Слова мають велику силу, про яку багато хто незаслужено забуває.

Відео дня

При цьому потрібно дотримуватися низки правил:

  • не використовувати у формулюванні заперечення - ніяких часток "не";
  • використовуйте наказовий спосіб - бажання має звучати як наказ, а не прохання: "Бажаю бути... Необхідно домогтися... Хай буде так! Будь по-моєму!";
  • тільки майбутній час - ніякого минулого;
  • формулювання повинне бути точним і детальним.

Після того, як бажання сформульовано, записано і прочитано вголос – потрібно подумки відпустити його на простори Всесвіту. Для цього радять уявити, як побажання відлітає, наприклад, прив'язане до повітряної кульки або пташиної лапки. Можна навіть купити повітряну кульку - прив'язати до нього записку з побажанням – і відпустити їх разом у небо буквально.

Є ще один варіант: не прив'язувати записку до кульки, а спалити – і тоді вже розвіяти попіл від записки за вітром.

А щоб бажання збулося якомога швидше - езотерики радять загадувати своє найпотаємніше побажання у відмінному настрої та з щирою вірою в результат.

Читайте також: