Астрологи відповіли, на що в першу чергу звертають увагу чоловіки / depositphotos.com

Козероги дуже люблять дівчат зі спортивною фігурою, а Раки в першу чергу звертають увагу на тих, у кого високий рівень інтелектуальної розвиненості. Як сподобатися чоловікові за знаком Зодіаку - читайте в нашому матеріалі.

Овен

Представники цього знака Зодіаку дуже люблять господинь і охайних жінок, тому підкорити їх можна виключно своїми побутовими навичками.

Телець

Тельцям важливо, щоб жінка, яка знаходиться поруч з ними, могла підтримати будь-які їхні ідеї і бути надійним супутником по життю. Щоб їм сподобатися, потрібно одразу проявити своє завзяття.

Відео дня

Близнюки

Близнюків можна зачарувати добротою, уважністю і привабливими формами. Стегна і груди - це те, на що вони в першу чергу покладуть своє око.

Рак

Щоб сподобатися Раку, потрібно блищати розумом і проявляти свій інтелект. Представники цього знака Зодіаку впевнені, що поруч з ними місце тільки освіченій жінці.

Лев

Щоб сподобатися Левові, в першу чергу потрібно мати модельну зовнішність. Вони не звертають увагу на внутрішній світ, поки їх "не зачепить обкладинка".

Діва

Чоловіків-Дів можна підкорити за допомогою гумору. Досить відпустити на їхню адресу влучний жарт, і вони точно вас не забудуть. 

Терези

Те, що приваблює чоловіків, народжених під цим знаком, - це очі. Так що якщо хочете їм сподобатися, зробіть запаморочливий макіяж з акцентом на очі. 

Скорпіон

Скорпіони досить примхливі. Часом вони самі не знають чого хочуть. Однак щоб сподобатися чоловікові-Скорпіону, потрібно в першу чергу бути простою жінкою без високих запитів. 

Стрілець

Чоловіки-Стрільці ведуться на гроші. І ні, вони не альфонси. Просто їх приваблює те, що жінка сама може подбати про себе.

Козеріг

Козерогам в душу можна запасти, якщо у вас великий бюст, адже це перше, на що вони будуть дивитися. Також їм може сподобатися жінка зі спортивною і підтягнутою фігурою. В такому випадку розмір її декольте взагалі не важливий.

Водолій

Щоб запам'ятатися Водолію, потрібно модно одягатися і мати доглянутий вигляд. А ще Водолії - жахливі перфекціоністи, тому збираючись до них на побачення обов'язково зверніть увагу на деталі.

Риби

Риби-чоловіки будуть в захваті від жінки, яка зможе проявити свою начитаність і високий рівень інтелекту.

Нагадаємо, кінець тижня змусить ці знаки Зодіаку вмиватися сльозами.

Вас також можуть зацікавити новини: