Ідеальні стосунки для раків, левів, тельців та овнів / фото ua.depositphotos.com

У світі стосунків кожен з нас прагне знайти своє місце, знайомитися з новими людьми та розкривати перед свою сутність. Кожен має свій індивідуальний погляд на ідеальні стосунки. Тож варто познайомитися з ними, аби зрозуміти, чого хочуть від своїх партнерів знаки Зодіаку.

Овен

Цей знак Зодіаку бажає стосунків, які дозволять йому відчути весь спектр людських емоцій. Вони хочуть відчути насолоду, смуток, щастя, злість, тому що, на їхню думку, це те, з чого складаються будь-які стосунки.

Відео дня

Овни можуть бути дуже залежні від уваги близьких для них людей, тому їм потрібна стабільна людина поруч. Люди, які ніколи не будуть проти спробувати щось нове, тому що вони люблять пригоди і все невідоме, і водночас завжди будуть поруч за потреби.

Телець

Тельці хочуть стосунків без дурних ігор. Вони вимагають зосередженості та повного занурення. Тельці готові віддати вам всю свою душу і навіть більше, але їм важливо знати, що це не даремно витрачений час. Вони не хочуть відчувати сумнівів, зустрічаючись із ким-небудь. Їм потрібні довгі вечірні прогулянки, чуттєві розмови й дотики та нескінченне кохання.

Близнюки

Стосунків, які будуть випробовувати їх, але в хорошому сенсі. Вони хочуть отримати від стосунків усе можливе і навчитися нового, щоб стати кращими. Близнюки досить допитливі, тому їм також важливо знати все про людину, яка подобається.

Вони не люблять, коли їх контролюють, але хочуть мати поруч опору, щоб не провалитися в темряву, коли щось піде не так. Вони ненавидять нудьгу. Тому їм потрібні постійні веселощі.

Рак

Стосунків, у яких ніхто не буде головним, бо обидві сторони важливі. Рак хоче уважну і турботливу людину поруч, яка б поважала його думку. Ні для кого не секрет, що для них важливо мати особливий зв'язок. Стосунки, в яких не потрібно багато говорити, тому що ви обидва прекрасно розумієте один одного і без слів. Їм потрібна стабільність і повна віддача, тому що вони готові на все заради тих, кого кохають.

Лев

Левам потрібні емоційні стосунки, що збуджують, але водночас серйозні й чесні, коли це необхідно. Леви схильні бути дуже суворими до себе, тому їм також потрібен хтось, хто завжди підтримуватиме їх. Вони люблять показувати свою любов усіма можливими способами і чекають від вас прийняття цієї любові. А ще в них бувають різкі перепади в настрої, тож вони шукають того, хто зрозуміє це і прийме їх такими, якими вони є.

Діва

Діви хочуть стосунків, які зростатимуть і розвиватимуться з часом, а не стоятимуть на місці. Вони хочуть, щоб усі їхні сумніви і невпевненість у собі залишилися в минулому, і їм більше не було страшно, тому що поруч є надійна людина. Їм потрібен той, хто розкладе весь безлад у їхній голові по поличках, тому що вони втомилися постійно бути сильними.

Скорпіон

Скорпіони хочуть вірних стосунків, у яких панує любов і прийняття. З ними дуже важко, але це лише через те, що любов Скорпіона може звести з розуму. Вони розуміють це і стараються, тож їм потрібен той, хто вчасно скаже їм зупинитися і міцно обійме, щоб вони не страждали через дурниці. Вони також цінують, коли їм дають час, щоб відкритися і не вимагають від них усього й одразу.

Терези

Терезам потрібні комфортні стосунки. Вони цінують, коли обидві людини намагаються зробити все можливе, щоб їм двом було добре. Вони також хочуть насолоджуватися маленькими моментами і ніколи не стануть вимагати чогось неможливого. Тому що їм не потрібна зірка з неба, їм просто потрібна людина, з якою можна повеселитися і не переживати через постійні сварки і стреси.

Риби

Стосунків, у яких інші дивитимуться на них і казатимуть: "Вони реально дуже закохані". При цьому Риби розуміють, що стосунки - це не рожевий замок із вічноквітучими трояндами. Їм потрібен хтось, хто розумітиме їх і слухатиме те, що вони намагаються донести, і зробить усе можливе, щоб любов продовжувала жити. Риби завжди віддають перевагу гіркій правді, а не солодкій брехні, тому що байдуже, як ви відреагуєте, стосунки не можуть будуватися на нещирості.

Водолій

Стосунків, у яких ніхто не почувається дискомфортно. Їм важливо, щоб обидві людини могли бути собою і не боятися сказати, що завгодно, при цьому не отримати осудливого погляду у відповідь. Їм також важливо, щоб у стосунках була повна свобода, але не та, в якій ти робиш усе, що хочеш. А та, де ти поважаєш почуття іншої людини і не робиш те, що може її образити. Повна незалежність і довіра одне до одного - це головне для Водоліїв.

Козоріг

Козороги прагнуть стосунків, у яких вони почуватимуться в безпеці і ставатимуть кращими з кожним днем. Вони хочуть, щоб ви знали, що ви можете довіритися їм у всьому. Козероги дуже чутливі й одразу розуміють, коли хтось недостатньо їм відкритий, тому чекають поруч на людину, яка буде відкрита повністю і не сумніватиметься в їхніх намірах і словах, бо інакше постраждають тільки двоє.

Стрелець

Представники цього знаку хочуть сильних і щирих стосунків, які не будуть для них тягарем. Вони не бояться бути з однією людиною на все життя, вони бояться, що це життя стане сірим з часом. Тому їм важливо, щоб поруч була людина, здатна розпалювати багаття знову і знову. Натомість вони зроблять усе можливе, щоб ви ніколи не почувалися самотніми і завжди знали, як сильно вони вас люблять.

Вас також можуть зацікавити новини: