З 1 листопада у цих знаків Зодіаку починається 'біла смуга' - астрологи

Початок нового місяця - це завжди якийсь білий аркуш, на якому можна малювати свої події. Однак не завжди людина сама розпоряджається своєю долею - часто за неї вирішують зірки. Розповідаємо, кому з 1 листопада зірки і планети пророкують світле майбутнє. 

Близнюки

Це перший знак, який астрологи називають у списку щасливчиків листопада. Як стверджують експерти, у цих людей будуть контрастні події: раніше у них довгий час були якісь розчарування і з'ясування, а зараз будуть позитивні новини, нові контакти, знайомства, примирення з тим, з ким давно сварився. 

Відео дня

Примітно, що хороший виток у Близнюків буде і у фінансовій сфері - на них чекає якийсь новий етап, премії, підвищення по роботі, розширення бізнесу. 

Лев

Радісні новини зірки пророкують Левам в плані особистого життя. Тут можуть бути романтичні побачення, початок відносин, пропозиція руки і серця, весілля, розпис, вінчання, поповнення в родині, новина про вагітність, новина про те, що у людини є якісь родичі, про яких той не знав. 

Водолій

Астрологи кажуть, що у уродженців цього знака будуть якісь моменти, пов'язані з публічністю. Вони обов'язково будуть нести позитивне забарвлення. Це може бути якийсь виступ на заході або прийняття участі у важливому івенті. Також це може бути ваше особисте свято, на яке ви запросите безліч друзів.

Нагадаємо, названо головних везунчиків тижні, які витягнуть щасливий квиток.

Вас також можуть зацікавити новини: