Названо головних везунчиків тижня / фото ua.depositphotos.com

Попри коридор затемнень, який всі так активно обговорюють, у декількох знаків Зодіаку в останній тиждень жовтня все буде просто чудово. Кого це стосується - читайте в матеріалі УНІАН. 

Близнюки

Судячи зі становища планет і зірок, кардинальних змін вам очікувати не варто, проте будуть якісь незначні новини і деталі, від яких у вас підніметься настрій. Можливо, ви самі захочете себе чимось порадувати, влаштуєте собі позачерговий вихідний, купите щось приємне. 

Відео дня

Однак і доля в цей тиждень буде до вас дуже прихильна: всі справи, які ви будете вести, знайдуть успіх, а всі думки, які будуть відвідувати протягом зазначеного періоду, обов'язково реалізуються. 

Водолій

Ще один щасливчик тижня - Водолій. Зірки кажуть, що вони давно хотіли щось придбати. Період з 25 по 31 жовтня вважається сприятливим для покупок низької і середньої цінової категорії, тому якщо ваше бажання вписується в ці рамки, то приймайте рішення без роздумів. 

Також у Водоліїв буде дуже романтичний настрій, який дозволить вирішити сімейні негаразди. Уродженці цього знака Зодіаку будуть проводити вечори в приємній компанії з людиною, яку він любить і цінує. Саме це і є справжнім щастям для таких людей. 

Нагадаємо, астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку після затемнення 25 жовтня починається "біла смуга".

Вас також можуть зацікавити новини: