Затемнення 20 квітня "включить" незворотні події / фото ua.depositphotos.com

Астролог Валентина Віттрок розповіла, чим особливо сонячне затемнення 20 квітня, яке відбудеться о 04:17 за Гринвічем в 30-у градусі Овна. Воно відкриє так званий "коридор затемнень", який закінчиться місячним затемненням 5 травня.

"Вважається, що всі події, що відбуваються під час "коридору затемнень", є незворотними, тому слід ретельно обмірковувати кожен вчинок, дію і навіть слово, стежити за тим, що відбувається у житті. Якщо у цей час відбувається розставання, то це назавжди. І навпаки - якщо відбулося знайомство, то зав'язується кармічний зв'язок", - зазначила астролог.

Зазвичай, сонячні затемнення несуть активізацію вірусів, фатальні випадки і занепад сил. У день затемнення може відчуватися підвищена нервозність, виникнуть проблеми зі сном, очікується дуже багато несподіванок, попередила Віттрок.

Відео дня

Вона також додала, що класично це затемнення має відношення до народження нової програми на 19 років вперед.

Сонячне затемнення 20 квітня - особливості

За словами астролога, дане затемнення дуже давнє, перше відбулося у жовтні 1103 року, повторюється кожні 18 років, наступне таке очікується у 2041 році:

"Останнє було у квітні 2005 року (обраний новий папа Бенедикт XVl; Сільвіо Берлусконі склав обов'язки прем'єр міністра Італії; у рамках саміту міністрів закордонних справ країн НАТО Росія і НАТО підписали угоду про статус військ; з'являється найперше відео на YouTube і, звичайно ж, кілька аварій з поїздами та літаками)".

Астролог додала, що затемнення завжди забирають свою жертву.

Війна в Україні - як вплине сонячне затемнення 20 квітня

Віттрок заявила, що у військовому плані затемнення принесе якийсь "нежданчик".

"Я думаю, що цей "нежданчик" програвся вже у зливі секретної інформації. Затемнення зазвичай "включаються" за два тижні".

Раніше повідомлялося, що у період між сонячним затемненням 20 квітня та місячним затемненням 5 травня багато людей зіткнуться з труднощами.