20 квітня відбудеться сонячне затемнення / фото ua.depositphotos.com

Астролог Олена Зимовець розповіла, чим особливе сонячне затемнення 20 квітня, та попередила про небезпечний період, який за ним послідує. За її словами, затемнення буде перебувати у войовничому Овні, утворюючи квадрат з Плутоном.

"Градус затемнення в квадратурі з Плутоном задає теми влади і контролю, боротьби за владу і домінування. До початку червня ця квадратура буде активуватися транзитами планет, підтримуючи рівень напруги і уваги до тем, які вийдуть на порядок. Цей період може бути ознакою ескалації насильства, жорстокості бойових дій і терористичних атак у війні, яку Росія розв'язала в Україні. Це також час ймовірності стихійних лих", - попередила астролог.

Як додала Зимовець, сонячне затемнення 20 квітня в останньому градусі Овна буде повним і енергія його впливу досить потужна:

Відео дня

"Воно відкриває нову главу в уже забутих або відкладених сюжетах, повертаючи минулі ситуації, теми і питання для осмислення в новому ключі. Воно дає шанс вирішити старі проблеми. Але вирішуючи старі проблеми, важливо не накликати нові, оскільки у цей період є ймовірність прийняти помилкові рішення, які стануть проблемою на тривалий період".

Астролог порадила не втягуватися у сумнівні проекти, не ризикувати фінансами та не брати на себе нові зобов'язання.

Раніше повідомлялося, що в період між сонячним затемненням 20 квітня та місячним затемненням 5 травня, багато людей зіткнуться з труднощами.

Вас також можуть зацікавити новини: