Тельці повинні навчитися відмовляти / колаж УНІАН

Тиждень з 6 по 12 лютого готує випробування для трьох знаків Зодіаку. Вони ризикують збідніти і втратити всі свої заощадження. Кому варто побоюватися - читайте нижче.

Овен

Астрологи вважають, що Овнам варто відмовитися від спонтанних покупок. Ви можете витратити гроші на те, що зовсім вам не потрібно. Не потрібно думати, що гроші швидко повернуться до вас, якщо ви їх легко відпустите.

Намагайтеся економити, затягніть пояс тугіше. Овнам варто рахувати кожну витрачену копійку.

Відео дня

Телець

Тельці повинні навчитися відмовляти. Не позичайте нікому грошей, багато людей просто користуються вашою добротою. Також не варто допомагати першому зустрічному, вас можуть обдурити аферисти.

Астрологи радять Тельцям, якщо вони сильно хочуть віддати частину своїх грошей на благодійність, адресно допомогти саме тим людям, чесність яких не викличе сумнівів.

Водолій

Водолії можуть постраждати через свою неуважність. Не підписуйте важливі документи, цього тижня вам варто відмовитися від важливих рішень. Крім цього, ви можете просто втратити гаманець зі своїми банківськими картами. 

Слідкуйте за своїми речами і будьте уважні у всьому. Можливо, ви втратите багато грошей, коли завдасте випадкових збитків стороннім людям.

Раніше астрологи розповіли, що трьом знакам Зодіаку варто чекати на біду. Їхні мрії розіб'ються в друзки.

Вас також можуть зацікавити новини: