Жіночі імена, які подобаються чоловікам / фото depositphotos.com

Астрологи назвали п'ять жіночих імен, чиї імена вважаються найпривабливішими для чоловіків. На думку експертів, кожне ім'я є прекрасним, проте деякі з них найбільше притягують сильну половину людства.

Марія

Чоловіки вважають ім'я Марія дуже сексуальним. Зазвичай це відкриті, товариські дівчата, що володіють неймовірною харизмою. Не дивно, що чоловіки липнуть до них з усіх боків. Більше того, це дуже милозвучне ім'я, яке буквально пестить слух. Так що Марії займають почесне перше місце в цьому рейтингу.

Лілія

Лілія - не менш привабливе для чоловіків ім'я. А все тому, що ці дами асоціюються у них з ніжними квітками лілії, які неймовірно красиво розпускаються. Сильна половина людства впевнена, що жінки, народжені з цим ім'ям, з роками стають тільки краще. А хто ж не хоче, щоб його дружина завжди була чарівною?

Відео дня

Аліса

Ох, вже ці Аліси. Найчастіше в житті вони тихі, проте в романтичних стосунках вони можуть проявити весь спектр емоцій, і пристрасть не на останньому місці. Чоловіки вважають, що жінки на ім'я Аліса дуже чуттєві, привабливі, сексуальні, пристрасні. З ними вони можуть випробувати справжнє задоволення.

Ксенія

Серед дівчат на ім'я Ксенія дуже багато хороших маніпуляторів. За допомогою різних технік вони здатні привабити будь-якого чоловіка. Тому перед ними вони лежать штабелями. Звичайно, Ксеніям дуже подобається така увага, вони насолоджуються ним. У цих дам дуже багато шанувальників абсолютно різного типажу, статусу і темпераменту.

Мила

Мили - дуже жіночні і привабливі дівчата, але з дуже сильним характером. Чоловікам подобається такий симбіоз, тому вони з радістю поринуть у вир Міли з головою. І все одно, якщо там дуже небезпечні чорти. З цими дівчатами вони відчувають себе дуже круто як в романтичних стосунках, так і в дружбі.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли про жіночі імена, які не приносять удачу.

Вас також можуть зацікавити новини: