Пам'ятайте про свою відповідальність перед дитиною, вибираючи йому ім'я / фото ua.depositphotos.com

Ім'я жінки багато в чому визначає її долю. Вибираючи, як назвати дочку у 2022 році, варто обрати жіноче ім'я, яке означає здоров'я.

Які жіночі імена з сильним здоров'ям - читайте в матеріалі УНІАН.

Жіночі імена з хорошою долею

Існують більш "здорові" імена. Їх власники відрізняються міцним здоров'ям.

Серед жінок найбільш міцним здоров'ям відрізняються власниці імен Марія, Алла, Анфіса, Валентина, Галина, Маргарита, Ольга, Раїса, Світлана, Таїсія, Уляна.

За словами фахівців, якщо ви думаєте, як назвати дочку 2023 році, уникайте наступних імен: Марина, Надія, Людмила, Агнія, Катерина, Зінаїда і Лідія - вони несуть негативний вплив на серцево-судинну систему, а їх власники найбільш схильні до інфарктів, інсультів, варикозного розширення вен, нерідко мають проблеми з артеріальним тиском.

Правильно підібране ім'я дівчинки сприяє розвитку її талантів і характеру / фото ua.depositphotos.com

Також розповімо вам, яке жіноче ім'я означає сильна. Вибираючи ім'я для дочки, зверніть увагу на такі варіанти, як Таїсія, Олександра, Ольга, Дарина, Оксана, Вікторія і Владислава - ці жіночі імена мають найпотужнішу енергетику.

Крім жінок, існують чоловічі імена з міцним здоров'ям. Серед них - Олександр, Антон, Вадим, Геннадій, Іван, Костянтин, Лев, Микита, Павло, Роман, Руслан, Сергій.

Жіночі імена, що володіють сильною енергетикою: відео

Тепер ви знаєте імена з хорошим здоров'ям. Також хочемо звернути вашу увагу на імена, власницям яких вони приносять неймовірний успіх і щастя. Раніше УНІАН також писав про три найщасливіші жіночі імені.

Вас також можуть зацікавити новини: