Овни ризикують сильно "вигоріти" / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень (з 6 по 12 березня) принесе двом знакам Зодіаку зраду і біль. Астрологи вважають, що найближчими днями вони ризикують стати спустошеними і розбитими. Цим знакам загрожують зрада і біль. Кому варто побоюватися і як уникнути неприємностей - читайте нижче.

Овен

Овни ризикують сильно "вигоріти". Ви часто впираєтеся, починаєте безглузді суперечки і вплутуєтеся в скандали. На все це ви витрачаєте занадто багато сил. У підсумку, на гарні справи і досягнення цілей у представників цього знака Зодіаку просто не залишається енергії.

Астрологи вважають, що наступного тижня Овни будуть спустошені і розбиті. Вони можуть зрозуміти, що рухаються не в тому напрямку. Щоб уникнути негативу і засмучення, спробуйте приборкати свій запал. Навчіться слухати оточуючих, менше сперечайтеся і не зліться через дрібниці.

Відео дня

Крім цього, якщо Овни не перестануть скандалити, на них може чекати болісний розрив. Ваша половинка піде, грюкнувши дверима, якщо і далі не буде відчувати, що ви її розумієте. 

Скорпіон

Скорпіони ризикують отримати ніж в спину. Вас може зрадити людина, від якої ви цього зовсім не чекаєте. Астрологи радять Скорпіонам уважно придивитися до своєї другої половинки. Можливо, поруч з вами брехун.

Крім цього, новий тиждень відкриє Скорпіонам очі на їхніх друзів. Вам потрібно переглянути все своє оточення. На думку астрологів, Скорпіони занадто довірилися не тим людям.

Щоб уникнути болісної зради, вам варто розібратися у всіх інтригах, які плетуть навколо вас. Пограйте в детектива і постарайтеся розкрити всі секрети. Так ви зумієте заздалегідь підготуватися до скандалу і не так засмутитеся через втрату близької людини.

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку опиняться на краю бідності до кінця тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: