На кого чекає щастя вже зараз / lokalkompass.de

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які вже на цьому тижні зловлять удачу за хвіст. Ви знайдете те, про що так давно мріяли. В результаті ваш настрій буде на піку, а енергія буде зашкалювати.

Овен

Передостанній тиждень грудня обіцяє вам неймовірну удачу в професії. Прийшов час взяти себе в руки і з ще більшою завзятістю почати роботу. Повірте, ваша праця буде щедро винагороджена. Всесвіт допоможе вам досягти успіху. Можете розраховувати на премію.

Рак

На цьому тижні ви сміливо можете покластися на свої почуття і емоції. Постарайтеся відключити голову і робити так, як вам велить серце. Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона вас не підведе. І не пропустіть свій шанс зустріти кохану людину. Для цього вам потрібно виходити на вулицю і з'являтися в місцях великого скупчення людей.

Відео дня

Терези

Друзі у Терезів опиняться на другому плані, адже в пріоритеті буде сім'я. Так ви зможете зміцнити нитки, що зв'язують вас. Проводьте більше часу зі своїми близькими, виходьте на свіже повітря, отримуйте задоволення. Зірки обіцяють вам ідилію.

Козоріг

Ваше головне завдання переглянути свої цінності. Як тільки ви зрозумієте, що дійсно вам потрібно і як ви це бачите, тільки тоді ви зможете домогтися успіху в цих справах. Ваше життя буде солодшим за мед на цьому тижні, якщо ви перестанете накручувати себе, віддалятися від близьких і протистояти своїм почуттям.

Нагадаємо, всі знаки Зодіаку опиняться під ударом в молодик 22 грудня.

Вас також можуть зацікавити новини: