Як молодик вплине на знаки Зодіаку / фото tv.ua

Астролог Анна Єфремова склала прогноз для всіх знаків Зодіаку на 22 грудня, коли Місяць буде перебувати в знаку Скорпіона і Стрільця. За словами експерта, в період з 22 по 23 грудня у всіх знаків Зодіаку може спостерігатися занепад сил і апатія.

Овен

Вас накриє хвилею депресії за фактом спілкування з батьками, або того, що ви перебуваєте далеко від дому або змушені залишити будинок.

Телець

Відсутність розуміння з оточенням або просто переживання про можливості взаємодії з партнером та іншими людьми. Вас будуть переслідувати страхи.

Відео дня

Близнюки

Претензії і невдоволення іншими людьми, втома від спілкування, внутрішній діалог, боротьба із зовнішніми обставинами. 

Рак

Самобичування, пошук вирішення питань, а сил немає. Питання, пов'язані з дітьми і переживання за них. Навчання як ваше, так і дітей, і сили ваші будуть спрямовані саме туди.

Лев

Вирішення питань щодо нерухомості та майна. Можуть бути переживання з цього приводу, також питання щодо дітей. Може спостерігатися стан виснаження. 

Діва

Фокус уваги і основні витрати морального ресурсу - це питання пов'язані з будинком, офісом, питаннями тимчасової і постійної дислокації. Реалізація ідей може бути "на стопі".

Терези

Можливо ви чекаєте на пропозиції по роботі або вам вже потрібно йти на співбесіду. Подумайте про майбутнє.

Скорпіон

У вас може бути занепад сил. День схиляє до міркувань хто ви, що ви і навіщо прийшли в цей світ. Переживання з приводу заробітків і реорганізації робочих процесів. 

Стрілець

Трансформаційний процес і думки, пов'язані з ним. Може виникнути бажання духовно рости або вчитися чомусь новому, пізнаючи процеси світобудови. Може бути просто аналіз всередині себе. Також питання пов'язані з закордоном. 

Козоріг

Можливо ви зіткнулися з ситуацією колись, що заробили або отримали, а зараз це доведеться віддати. Ви не зможете вплинути на ситуацію. 

Водолій

Питання пов'язані з роботою. Для вас важливо все встигнути, тому можуть бути нервові зриви. Однак у підсумку ви отримаєте бажаний результат і премію.

Риби

Батьківські зобов'язання, або відносини з батьками, вчителями, наставниками. Організація цих процесів і всього, що з ними пов'язано. Також робота-пошук нової, вибір професії, рішення накопичився!

Нагадаємо, три знаки Зодіаку будуть жити удосталь у 2023-му.

Вас також можуть зацікавити новини: