Гороскоп буває досить підступним по відношенню до зодіакальним представникам / inforondonia.com.br

Гороскоп буває досить підступним по відношенню до зодіакальним представникам. Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яких в найближчі дні підстерігають небезпеки.

Про це пише slovofraza.

Рак

Період з 11 по 20 серпня гороскоп називає одним з найвдаліших для Рака. Це сприятливий час для саморозвитку, кар'єрного росту, професійних досягнень, а також знайомства з новими людьми. Але воно готує і випробування. Річ у тому, що Рак стає надто емоційним. Намагайтеся стримувати емоції і не нариватися на скандали з оточуючими.

Відео дня

Читайте такожЗорепад Персеїди 12 серпня: з'явився прогноз астрологів для всіх знаків Зодіаку Скорпіон

На частку знака зодіаку Скорпіон випадуть досить складні випробування і спокуси з 11 по 20 серпня. Спокуса проявить себе у вигляді бажання відновити відносини з колишнім коханим чоловіком або діловим партнером. Він раптово з'явиться на горизонті і почне проявляти до вас інтерес. Астрологічний прогноз закликає вас згадати про причини розставання і не давати шансу. Якщо піддастеся на його вмовляння, то знову наступите на знайомі граблі.

Kозеріг

Надмірна любов Козерога до роботи негативно позначається на здоров'ї, любові і стосунках з близькими. B середині серпня знову з'явиться сильна спокуса весь час проводити на роботі, забувши про рідних і другій половинці. Знаку зодіаку Kозеріг потрібно стриматися і добитися балансу в житті, тому що ви ризикуєте переважити чашу терезів на користь кар'єри і позбутися всього іншого.

Риби

11-20 серпня - ідеальний період для того, щоб знак зодіаку Риби розібрався в справах, закрив всі невирішені питання і проаналізував власні дії. Це період, коли можна зрозуміти, чого ви насправді хочете і в якому напрямку слід рухатися. Але правильна відповідь знайдете лише в тому випадку, якщо прислухаєтеся тільки до себе. Ось тільки з'явиться спокуса залишити все як є або ж піти раді іншої людини. Звичайно, це простий варіант, який привертає Риб. Але небезпека полягає в тому, що він приведе вас в глухий кут і принесе масу страждань. Тому не спокушайтеся на прості рішення і зробіть над собою зусилля. Гороскоп вас обов'язково винагородить.

Раніше астролог назвала чотири знаки Зодіаку, у яких в серпні закінчиться складний період.