1 серпня - День подруги / фото vasha-gazeta.ru

Найпопулярнішою і загальновизнаною датою святкування Дня подруги залишається 1 серпня. У 2019 році це четвер, тому немає нічого страшного, якщо подруги зберуться разом для святкування такої дати днем пізніше, ввечері п'ятниці, а то і присвятять йому вихідні.

День подруги 2019: історія свята

У багатьох країнах світу день подруги (у більшості країн світу він називається Національним днем подруг) відзначається вже довгі роки. Святкування супроводжується великомасштабними зустрічами кращих подруг, дівчинками, нестримними веселощами і постійними розмовами і вічності дружби.

1 серпня день подруги відзначають у США, а багато американські починання успішно приживаються і в інших країнах світу. День подруги з Америки прийшов до Іспанії, Німеччини, Португалії і Великобританії. Приживається він і в Україні.

Серпень взагалі насичений подібними святковими днями. У першу неділю місяця (на цей раз це 4 серпня відзначається День дружби, а 15 серпня - День найкращих друзів. Приводів для того, щоб друзі збиралися і висловлювали один одному свою любов і відданість, в останній місяць літа хоч відбавляй.

Для справжніх вірних подруг 1 серпня в календарі - лише ще один привід весело відзначити свою дружбу.

День подруги - привід зібратися разом і приємно провести час / фото deccanchronicle.com

День подруги: як святкувати

Як не крути, але в даний час практично у кожної дівчини є подруга, яку можна назвати найкращою. Жіноча дружба все-таки буває! Звичайно ж! .. Бо до кого, як не до подруги, ви можете зателефонувати і поскаржитися за зіпсоване сукню, зайві 0,5 кг, поділитися враженнями про чудову поїздку з коханим на море, розповісти про черговий застуді вашої дитини і обговорити пікантні подробиці «діловий» зустрічі.

Найкраща подруга - це та, яка буде слухати тебе в найбільш складних ситуаціях, яка зможе прийти на допомогу у найважчі хвилини життя і підтримати добрим словом і слушною порадою.

Насправді день подруги досить помпезне свято і для того, щоб це зрозуміти, достатньо лише уявити, як в один день по всьому світу подруги обмінюються привітаннями, подарунками та листівками, говорять один одному приємні слова і висловлюють подяку за відданість і безвідмовність.

Попри те, що день подруги 2019 не є державним вихідним, день подруг завжди відзначається з особливим розмахом і унікальним колоритом. Дівчата зустрічаються на площах, в кафе, заводять нові знайомства і мріють разом. Що може бути чудовіше? Так, безумовно, хтось виявить бажання провести цей день за переглядом улюбленого серіалу, хтось захоче зробити зі своєю подругою божевільний вчинок, а хтось проведе весь вечір за чашкою кави. А найголовніше – не варто забувати, що, дарма, що День подруг не є червоним днем календаря, це все ж вихідний... Вихідний для справжніх подруг.

Привітання з днем подруги

***

Дружба жіноча різною буває,

Хтось роками дружить, а хто – то відразу втрачає,

Тільки у нас вона не така,

Сама чиста, найміцніша в світі, я знаю.

Сьогодні день друзів, тебе, подруга, вітаю,

Від усієї душі тобі бажаю,

Радості, щастя, здоровою бути,

І дружбу нашу святиню, зберегти і не забути.

***

Привіт, подруга, день такий чудовий,

Хай погляд твій буде веселіше,

Тобі відкрию секрет, якщо невідомо,

Сьогодні свято наше, міжнародний день друзів.

Бажаю бути тобі свободною, як птах,

Свій вибір зробити, куди шлях тримати,

Друзі нехай будуть навіть за кордоном,

Хто буде пам'ятати, поважати і допомагати.

***

Я покластися на тебе у всьому можу завжди,

Ти мені нагадаєш, якщо щось забуваю,

З тобою ми дружимо вже багато років,

Я з днем друзів тебе, подруга, вітаю.

Давай вип'ємо за дружбу по сто грам,

І, просто мовчки в кухні, посидимо з тобою,

Нехай вона завжди допоможе нам

Удвох з любою швидко впоратися бідою.

Так що, кращі подружки, зі святом вас. Якщо ви відзначаєте цей день, значить, на вас можна розраховувати і ви вірите в жіночу дружбу!

З днем подруги: відео