В Україні скоро будуть відзначати день вчителя / Фото kyivcity.gov.ua

5 жовтня у всьому світі відзначають Всесвітній день учителів, а в першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Таким чином прийдешні вихідні, 5-6 жовтня, стануть для українських вчителів і вихователів святковим періодом.

Читайте такожКоли День вчителя в Україні 2019: дата свята, подарунки й привітання

В незалежній Україні День працівників освіти відзначається з 1994 року, згідно з указом другого президента України Леоніда Кучми. В цей день українські вчителі і вихователі приймають поздоровлення від керівників, колег і чиновників, а головне – від вдячних учнів.

Відео дня

Привітати улюбленого педагога можна і онлайн, в цьому допоможуть вірші і листівки на День вчителя. У мережі можна знайти як серйозні побажання, так і «прикольні» привітання.

День вчителя – поздоровлення в прозі

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте у свою справу, що часом відбираєте свою цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято у колі сім'ї. Любові вам, терпіння, щастя і добробуту!

***

Найтепліші та щирі вітання з Днем учителя. Бажаємо натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Нехай натхненно починається кожен новий день. Будьте здорові, дорогий вчитель, наставник, мудрий порадник. Спасибі за знання, досвід і душевне тепло.

***

Вчитель — горде звання, яке за життя несуть тільки найзаслуженіші та найбільш гідні! Тож нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними — такими, якими можна пишатися. А в родині хай запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

Привітання з днем вчителя від учнів

До дня працівників освіти школярі часто готують привітання для педагогів. У мережі є безліч ідей щиросердечного привітання з днем вчителя.

Дорога, всіма улюблена вчителька! Поспішаємо привітати Вас з Вашим професійним святом та висловити слова подяки! Спасибі Вам за Ваш вибір професії і Вашу копітку, важка працю! Просимо вибачити нас за всі витівки, адже ми не навмисне. Зате ми знаємо, що Ви завжди захистіте нас, вислухаєте і дасте вірну пораду. Будьте ж завжди здоровою, нехай завжди знімає втому як рукою, щоб достаток дозволяв любити свою роботу, а ми, в свою чергу, завжди будемо любити Вас! З Днем вчителя!

***

Ми цінуємо ваш нелегкий труд, нехай навіть іноді буваємо просто нестерпними. Ви відкриваєте нам багато нового і цікавого, прокладаєте шлях в непросте доросле життя. Вчите бути добрими, справедливими, цінувати і примножувати те, що маємо. Величезне спасибі вам за це! З професійним святом!...

***

Кожен день дітей стрічає,

На уроках їх навчає.

Математики і букв

І усіх складних наук.

Я учителем горжуся,

Анітрохи не боюся!

Хоч і старший він за нас –

Дружить з ним увесь наш клас!

Привітання з днем учителя - короткі

До поки сонце світить з висоти,

Щебечуть птахи, зацвітають квіти,

Ми Вам життям бажаєм твердо йти,

І дням наступним від душі радіти!

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

***

Ми хочемо усі вас привітати

У цей святковий і осінній день

Тепла і сонечка Вам щиро побажати

Щоб радісно було Вам кожен день!

***

Жовтень щедрий на барви осінні.

День учителя – свято ж яке!

Тож освітянській великий родині

Шле дітвора вітання палке!

Сьогодні усі надзвичайно красиві,

Тож сонечком сяйте, будьте щасливі!

Ці зустрічі з вами цікаві, охочі,

Щоб зорями сяяли вчительські очі,

А учні у школі трудились на славу,

І вище ваш труд цінувала держава!

З днем вчителя - картинки

u-f.ru
volna.org
открытки.kz
art-shop.com.ua
art-shop.com.ua

Раніше УНІАН писав про історію Дня учителя в Україні.