Ідеї для подарунків на День святого Валентина / lipetsk.ru

Найромантичніше свято року не за горами. Мільйони українців вже зараз обмірковують, як відзначити його зі своєю другою половиною.

Читайте такожКіно для двох: топ-5 фільмів у День Святого Валентина (відео)

Вибір подарунка на День Святого Валентина для коханої людини – непросте завдання. Далеко не всі хочуть обмежитися формальним "подарунковим набором" з квітів, шоколадки і шаблонної листівки (або набором зі шкарпеток і гелю для гоління). Набагато цікавіше проявити фантазію і презентувати супутнику щось неповторне або важливе.

УНІАН зібрав кращі ідеї подарунків на День святого Валентина 2020, на будь-який смак і гаманець.

Подарунок на 14 лютого дівчині

Існує маса способів порадувати кохану дівчину на День святого Валентина. Банальних і не дуже.

Подарунок своїми руками

Хендмейд – один з головних трендів останніх років. Зробленому своїми руками подарунку будуть особливо раді дівчата, які піклуються про екологію і не схвалюють надмірне споживацтво. Врешті-решт, зробити щось своїми руками – це приємний досвід, особливо цінний в епоху ширвжитку.

Чоловіки, які не бояться кухні, можуть порадувати свою другу половину кулінарними талантами. Мало яка жінка встоїть перед романтичною вечерею або домашнім тортом. Рецепти та кулінарні гайди завжди можна знайти в мережі.

Кохану дружину чи дівчину можна приємно здивувати і з допомогою власноруч зробленої листівки, або романтичного сувеніра.

Створити листівку своїми руками зовсім нескладно – потрібно лише згадати досвід поклейки аплікацій на шкільних уроках малювання. Знадобиться папір для скрапбукінгу, якісний кольоровий картон, пара шпильок і смужка червоної шовкової тканини.

З кольорового картону можна вирізати фігурки сердець або квітів, акуратно наклеївши їх на папір у композицію на свій розсуд. На отриманій заготівлі закріпити шпилькою елемент з тканини, у вигляді бантика, або знову ж таки у формі серця.

Любителі епістолярного жанру можуть написати коханій дівчині лист у вінтажному стилі: від руки, на красивому якісному папері, чорнилом. Присвячений своїм почуттям документ можна упакувати в красивий конверт з маркою і відправити одержувачці поштою.

Виготовлена своїми руками листівка може стати відмінним варіантом подарунка на 14 лютого / фото relax.by

Хоббі та спосіб життя

Немає такої людини, яка не раділа б дійсно корисному подарунку, який підкреслює її індивідуальність. Тож порадувати дівчину на 14 лютого можна подарувавши їй щось пов'язане з її захопленнями і способом життя.

Активні та спортивні дівчата будуть раді фітнес-гаджетам і спортивним товарам. Любительки читати – поповненню в бібліотеці. Геймерші – новій грі в Steam або на консолі. Любительки домашніх справ – приладдя для кухні або саду.

Одяг та прикраси

Майже всі дівчата полюбляють виглядати красиво, а хлопці люблять дивитися на красивих дівчат. Тож вибір одягу, прикраси або аксесуара – це відмінний варіант для подарунка. Головне – догодити смаку обраниці і не прогадати з розміром оновлення гардеробу.

Враження

Подарунок має насамперед дарувати яскраві емоції. Тож відмінним варіантом подарунка дівчині може стати квиток на концерт улюбленого виконавця або театральну постановку. Варіант для активних людей – сертифікат на стрибок з парашутом, банджі-джампінг або спуск річкою на байдарках. Варіант для любителів розслабитися – сертифікат на відвідування спа-салону або хорошого салону тайського масажу.

Квиток на концерт улюбленого виконавця може стати відмінним подарунком на 14 лютого / Фото УНІАН

Іграшки для дорослих

День святого Валентина – день любовної пристрасті, який дає парам унікальну можливість внести дозу різноманітності і нових емоцій в інтимне життя.

Відверта білизна, тематичні костюми, фалоімітатори і всі ті штуки з фільму "50 відтінків сірого" – все це може стати незабутнім подарунком для другої половини на 14 лютого.

Перед врученням таких подарунків не варто поспішати - все-таки краще уважно вивчити свою обраницю, або навіть ненав'язливо обговорити з нею ідею покупки.

Подарунок на 14 лютого хлопцеві

Напередодні 14 лютого дівчата також починають шукати варіанти для подарунка хлопцю або чоловікові на День Святого Валентина, щоб зробити свято особливим.

Гаджети

Попри те, що ідеали рівності статей стають популярнішими з кожним роком, серед чоловіків цінителі технологій все ще зустрічаються набагато частіше, ніж серед дівчат.

Смартфони, портативні консолі, гіроскутери, роботи, дрони, смарт-годинники і фітнес-трекери – сучасний ринок пропонує масу цікавих пристроїв під практично будь-який гаманець.

Новий гаджет - непогана ідея для подарунка / Ілюстрація REUTERS

Стиль життя

Чимало чоловіків живуть своїми проектами, роботою або захопленнями. Тож кращий спосіб "знайти шлях до їх серця" – підібрати корисний і практичний подарунок, який буде радувати власника регулярно.

Варіанти для таких подарунків так само різноманітні, як і варіанти чоловічих захоплень: від боксерських рукавичок і спорядження для альпінізму – до збірних моделей літаків і зібрання творів Гегеля.

Романтичний уїк-енд на 14 лютого

День закоханих – чудовий привід втекти від усього світу та провести день удвох. Прекрасним варіантом для подарунка може стати поїздка за місто або міні-подорож. А якщо такої можливості об'єктивно немає, навіть романтична вечеря або ретельно підготовлене побачення з вимкненими телефонами може залишити незабутні враження.

Подарунок своїми руками

Історично жінки виступали як головні майстрині в сім'ї, тож День закоханих може стати відмінним приводом згадати традиції. Зшитий своїми руками шарф або рукавички, сплетений в домашніх умовах стильний браслет, навіть приготована домашня вечеря – все це не може залишити обранця байдужим.

Вишитий своїми руками шарф може стати відмінним подарунком для чоловіка / handmadefrom.ru

Настільні ігри

Чоловіки - великі діти. Тож навіть найсерйозніший на вигляд чоловік у глибині душі готовий з великим азартом зіграти у що-небудь. Настільні ігри хороші тим, що здатні відволікти від монітора і подарувати новий досвід. Крім того, вони дуже різноманітні - від класичних шахів для природжених стратегів, до "Мафії" і "Монополії" для любителів великих компаній.

Нагадаємо, День святого Валентина (Валентинів день) або День всіх закоханих цього року випав на п'ятницю. Це свято католицького походження, що назване на ім'я одного з двох ранньохристиянських мучеників з ім'ям Валентин.