Що потрібно зробити перед Новим роком / фото pixabay.com

Новий рік – час оновлення та розвитку, точка відліку нового життя. Щоб 2023 почався вдало, важливо закінчити поточні справи і відпустити те, що вам заважає. Такі ритуали приваблять у ваше життя удачу та позитивний настрій. Починайте виконувати цей список вже зараз, адже до свята лишилося лише кілька днів!

Відео дня

Віддайте борги

Не варто починати рік в боргах і кредитах. По можливості поверніть все, що заборгували, до кінця грудня. Звичайно, розплатитися з іпотекою або кредитом за машину в такий термін навряд чи можливо. У такому випадку  варто хоча б віддати дрібні борги.

Проведіть генеральне прибирання

Зустріти Новий рік в чистому будинку – дуже хороша прикмета. Тоді в будинку весь рік буде благополуччя і позитивна енергетика. Та й відзначати свято в чистій квартирі набагато приємніше.

Сплануйте відпустку

І обов'язково купіть квитки заздалегідь. По-перше, в період новорічних свят попит і ціна квитків і готелів багаторазово зростає. А по-друге, в святковій суєті вам зовсім не захочеться планувати відпустку.

Відвідайте салон краси

Читайте такожРіздвяний піст 2021: тривалість, правила харчування та меню на кожен деньПобалуйте свою шкіру і волосся якісним доглядом і процедурами. Ви це заслужили, адже для всіх нас рік був важким. Краще записатися до майстра заздалегідь, поки він не пішов у відпустку.

Купуйте подарунки

Чим раніше ви купите подарунки для рідних і близьких, тим дешевше вони обійдуться. Адже в період новорічних свят ціни підвищаться в кілька разів. 

Зустріньтеся з рідними і друзями

До Нового року потрібно встигнути зустрітися з друзями і родичами. Особливо якщо ви давно не бачилися. Обговоріть, як пройшов ваш рік, і поділіться планами на майбутнє. Така зустріч дуже зблизить вас.

Що треба зробити перед Новим роком 2023 / фото pixabay.com

Купуйте продукти на святковий стіл

Багато господинь в очікуванні Нового року годинами стоять за плитою і готують десятки страв. Однак через велику втому від готування випаровується задоволення від свята. Заздалегідь закупіть консерви, продукти тривалого зберігання і ікру. Дозвольте собі розслабитися в заповітний день.

Оновіть гардероб

Зустрічати Новий Рік краще в новому вбранні. Тоді рік пройде вдало. Придбайте собі новий костюм, туфлі або аксесуар – і святковий настрій гарантовано. Раніше УНІАН розповідав що одягти на Новий Рік 2023 кожному зі знаків Зодіаку.

Складіть плани на рік

Новорічне складання планів вже давно стало однією з традицій свята. Не нехтуйте цим звичаєм. Змусити себе щось робити після тривалого відпочинку буде набагато легше, якщо у вас перед очима будуть пункти плану.

Зробіть собі подарунок

Якщо ви давно хотіли купити собі нову техніку, улюблену техніку або цікаву подорож – зробіть це зараз. Нехай новорічна казка подарує вам позитивні емоції. Відвідайте місце, про яке ви давно мріяли, або навчиться чомусь новому. Якщо не зараз, то коли?

Відпустіть минуле

Психологи радять увійти у 2023 рік з легкою душею без образ і жалю. Попросіть вибачення у всіх, кого ви образили, і прощайте самі. А якщо у вашому житті є неприємні і зайві люди, заздрісники і ненависники – відпустіть їх. 

Вас также могут заинтересовать новости: