Всесвітній день кардіолога 2023 / фото ua.depositphotos.com

6 липня відзначають одне з найбільш значущих медичних свят - Всесвітній день кардіолога. Привітайте в цей день фахівців, які рятують життя людей, змушуючи їхні серця працювати чітко і злагоджено і подякуйте їм за таку важливу працю.

Рано чи пізно з кардіологом зустрічаються всі. За статистикою, близько 90% захворювань пов'язано зі станом і роботою серцево-судинної системи. Міжнародний день кардіолога покликаний звернути увагу на небезпеку серцево-судинних захворювань, одну з найпоширеніших причин смерті в світі. В Україні через них щороку помирає близько 500 тис.осіб. Ця цифра може бути меншою - якщо вчасно звернути увагу і почати лікувати захворювання, чим і займається лікар-кардіолог.

Привітання на День кардіолога - картинки і теплі побажання

День кардіолога 2023 / листівки УНІАН

Те, що Ви робите для людей, неможливо переоцінити. Тому що Ви допомагаєте людям жити повноцінним життям і часто просто рятуєте життя! Вітаю Вас із професійним святом і бажаю величезних успіхів у Вашій благородній і такій необхідній праці. Поваги та любові колег і пацієнтів, довгих і щасливих років життя, міцного здоров'я, душевного тепла і любові! Нехай не охолоне Ваше серце, а завжди буде співчутливим і гарячим!

Відео дня

***

День кардіолога-картинки / УНІАН

З Днем кардіолога! Бажаю, щоб кардіограма і ритм твого серця завжди був рівним, чітким і здоровим. Нехай вдячних і здорових пацієнтів стає більше, щасливі дні не закінчуються, достаток буде у всьому і кожен день буде сприятливим!

***

День кардіолога 2023 / листівки УНІАН

Дозвольте сердечно подякувати Вам за самовідданість і відданість справі, за те, що Ви щодня вкладаєте в свою працю не тільки знання і досвід, а й душу, співпереживання і людяність. Нехай Ваші професійні навички збережуться і збільшаться, і завдяки Вашій праці ще багато людей знайдуть здоров'я!

***

З Днем кардіолога! Бажаю не тільки піклуватися про здоров'я оточуючих, а й берегти своє. Нехай життя обдарує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі і гарного настрою!

***

День кардіолога - картинки / УНІАН

Вітаю з Днем кардіолога! Бажаю, щоб Ваші надії і мрії збувалися. Щоб радість від заняття улюбленою справою приносила натхнення і стимул. Щоб кожен робочий день був кроком у бік професійного зростання і розвитку. Будьте щасливі, здорові та успішні!

***

Привітання на День кардіолога / листівки УНІАН

Вітаю вас з Вашим професійним святом і дякую за здоров'я, яке ви даруєте оточуючим. У цей день бажаю Вам радості, щастя, великої любові і частинку того величезного здоров'я, яке Ви щедро віддаєте нам!

***

Вас також можуть зацікавити новини: