Міжнародний день перукаря / фото ua.depositphotos.com

У Міжнародний день перукаря 13 вересня щороку вітають майстрів ножиць та гребінців. В це свято привітання приймають перукарі та барбери.

Перукар - це справжній чарівник, який може повністю перевтілити людину. Цього дня перукарі збираються на корпоративах та приймають вітання та подарунки від близьких.

Історія Дня перукаря

Перукарі не мають своєї головної міжнародної організації. Тому невідомо, ким і коли було організовано свято. Дата 13 вересня відзначається неофіційно приблизно з 2000-х років. До цього перукарі вшановували свою професію 9 вересня у День краси.

Відео дня

Сама ж професія існує кілька тисячоліть. У Стародавньому Єгипті перукарі винайшли фарбування волосся хною та басмою, а також виготовляли перуки. Послуги цих майстрів були дорогими, їх могли дозволити лише вельможі. У Стародавній Греції з'явилися перші салони для стрижки. А в Середньовіччі цирульники були універсальними майстрами - вони не лише стригли волосся, а й готували лазні та лікували дрібні хвороби.

Привітання з Днем перукаря

Знаєш все ти про укладання,

Зачіски круті майструєш,

Фен береш зі знанням справи,

Всіх клієнтів ти здивуєш!

Я бажаю щастя в справі,

Створюй свій чудовий стиль,

Зачіски хай будуть вдалі

Без скандалів і зусиль!

***

З Днем перукаря я вітаю, ура!

Хай робота приносить щастя,

Принесе грошей багато й добра, 

Нехай зачіска будь-яка вдасться.

***

За стрижкою до тебе швидко поспішаю,

завдяки тобі красу я завжди маю,

Золота, майстерна, рученька твоя,

Пишаюся, що ти — майстриня моя.

Зі святом професії голосно вітаю,

І просунутися по кар'єрних сходах бажаю.

***

Вітаю із професійним святом, Днем перукаря! Нехай рука буде легкою, думки – креативними, ідеї – приголомшливими. Нехай твоя нелегка праця винагороджується вдячними посмішками клієнтів і, безперечно, солідною зарплатою. Хай будуть ножиці твої гострими та швидкими!

***

Вітаю із Днем перукаря. Продовжуй привносити у цей світ красу та щастя. Нехай всі ідеї миттєво втілюються в реальність, а достаток, успіх та везіння не залишають ні на мить.

***

Вітаю з Днем перукаря! Бажаю приємних та вдячних клієнтів, творчих польотів та високого професіоналізму, цікавих ідей, креативного підходу, особистого щастя та добробуту. Нехай життя приносить вірне кохання, щоденну радість і удачу.

***

З днем перукаря! Дякую, що завжди прислухаєтеся до наших побажань і творите таку неймовірну красу, у вас золоті руки, які ніколи не підводять, ми цінуємо вашу працю!

З Днем перукаря: картинки і листівки

Привітання з Днем перукаря 2023 / фото ua.depositphotos.com
З Днем перукаря 2023 картинки / фото ua.depositphotos.com
Листівки з Днем перукаря 2023 / фото ua.depositphotos.com
З Днем перукаря 2023 / фото ua.depositphotos.com
Картинки з Днем перукаря / фото ua.depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: