Всесвітній День шефа / фото ua.depositphotos.com

День шефа посвящен тем людям, которые руководят рабочим процессом и несут большую ответственность за выполнение рабочих задач. День босса посвящен всем директорам, руководителям и управляющим менеджерам.

Раніше ми розповідали, яке свято 16 жовтня існує, крім цього.

День боса 2022 - історія свята

Згідно з історичними даними, торжество запропонувала заснувати американська секретарка в 1958 році. Мабуть, дівчина дуже добре ставилася до свого керівника і вирішила, що він, як і інші начальники, заслуговує окремого свята.

Відео дня

Ініціативу прийняли, а в 1962 році влада штату Іллінойс затвердила це свято на офіційному рівні. Незабаром цю традицію перейняли й інші країни. Тепер день шефа 16 жовтня відзначається у всьому світі.

День шефа - листівки та теплі побажання до свята

З днем шефа 2022 / фото glavred.net

Дорогий шеф, вітаю з Днем боса. Бажаю постійного вдосконалення, стабільності в справах, удачі і гарної результативності. Нехай в житті буде багато щастя, любові, посмішок, радості і веселощів. Здоров'я Вам і вашим близьким, поваги колег і взаєморозуміння.

З днем шефа 2022 / фото nv.ua

Прийміть наші щирі вітання зі святом - Днем боса! Бажаємо Вам процвітання і виконання найграндіозніших планів, успіхів у праці і будь-яких починаннях, нових перемог і досягнень. Нехай все, що ви намітили, все, до чого прагнете - виходило швидко і легко. Міцного вам здоров'я, сімейного благополуччя і щастя!

З днем шефа 2022 / фото nv.ua

Вітаю з професійним святом, Днем шефа. Бажаю безапеляційного виконання наказів, зростання достатку апріорі, прекрасних можливостей, ніколи не зупинятися на досягнутому, бути першим серед перших! Нехай фінансове Сонце невпинно світить, посилаючи грошові промені.

Дорогий бос, вітаємо вас з Днем шефа і хочемо сказати спасибі за те, що ви такий добрий, розуміє і відповідальна людина! Бажаємо вам нових досягнень, удачі у всіх починаннях і справах, а також задоволення від роботи і хороших доходів!

Вас також може зацікавити: