День військової розвідки України 2023 / УНІАН

7 вересня відзначають День воєнної розвідки України. Вона завжди посідала важливе місце в системі національної безпеки України, а в умовах війни розвідники виконують надзвичайно відповідальну місію - добувають інформацію про плани ворога, диверсії, операції, розміщення військ. І роблять усе можливе, а часом і неможливе, щоб якомога швидше наблизити нашу перемогу. Побажайте їм у професійне свято блискучих операцій і, якщо навіть вони йтимуть не за планом, то нехай обов'язково на користь.

День воєнної розвідки - історія свята

Офіційне професійне свято українських військових розвідників було започатковано 1 червня 2007 року указом тодішнього очільника Міноборони України. Згідно з ним День воєнної розвідки щорічно відзначають 7 вересня. Дату обрали не випадково - цього дня 1992 року було підписано указ президента України про створення розвідувального органу при Міністерстві оборони України.

День воєнної розвідки - привітання

Вітаю з Днем військового розвідника! Бажаю завжди опинятися в потрібному місці і в потрібний час. Бажаю завжди докопуватися до найважливішої і потрібної інформації. І нехай удача обов'язково супроводжує тебе у всіх починаннях і прагненнях. Бажаю здоров'я, стійкості, незворушності та неймовірних сил!

Відео дня

***

Вітаю з Днем військового розвідника. Бажаю завжди бути в курсі всіх подій, що відбуваються, і вміти розплутувати будь-який клубок завдань. Успіхів, кмітливості та завзятості, а також впевненості, бравих сил і непереможного бойового духу!

***

Військова розвідка - нелегка справа, але ти справляєшся з цією роботою на всі сто! Бажаю тобі багато сил, енергії, міцного здоров'я і мирного неба над головою! Нехай удача супроводжує тебе в твоїй нелегкій справі, а кожен день сповнюється новими успіхами і досягненнями!

***

З Днем військового розвідника! Бажаю сил, удачі й терпіння, наполегливості, мужності й поваги. Нехай для тебе не буде жодних таємниць. Нехай у будь-якій справі тобі вдається розвідувати все до кінця. Бажаємо успіхів і гучної слави, миру і міцного здоров'я!

***

Нехай ніщо не залишиться таємницею для розвідників, щоб усе виходило, чого прагнули, чого бажали і чого хотіли. Нехай життя відкриває всі двері, всі секрети і куточки. З Днем військового розвідника!

***

Вітаю з Днем військового розвідника. Бажаю, щоб тобі під силу було вивідати навіть найсуворішу таємницю, бажаю, щоб ніхто не зміг зупинити тебе на шляху до поставленої мети. Будь невидимий і небезпечний для ворогів, вірний товаришам і відданий важливій справі. Здоров'я, сміливості, винахідливості та удачі!

День воєнної розвідки України - картинки

Листівка День військової розвідки / листівки УНІАН

***

День військової розвідки в Україні / листівки УНІАН

***

День військової розвідки - картинки / листівки УНІАН
***
Листівка День військової розвідки / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, які свята та вихідні у вересні 2023 будуть.

Вас також можуть зацікавити новини: