Оладки з кабачків добре смакуватимуть зі сметаною або будь-яким іншим соусом.
Кабачкові оладки – ніжні, м'які, з пікантним овочевим смаком.
Рум'яні оладки з кабачків можна подати як самостійну страву на сніданок чи ланч зі сметаною, грибним соусом, майонезом або будь-якими іншими вершковими соусами або молочними. Можна їх також використовувати як гарнір до м'ясних страв.
Кабачки натерти на великій тертці. Цибулю натерти на великій тертці та додати до кабачків. Розбити 2 яйця. Всипати борошно.
Читайте такожАроматна фарширована картопля: як приготувати ситну страву
Сковороду поставити на плиту, вилити соняшникову олію й добре розігріти.
Коли сковорода нагріється, додати в тісто сіль за смаком (приблизно 0,5-1 чайної ложки без гірки). Швидко все перемішати до однорідної маси.
Ложкою викласти кабачкову масу на сковороду й накрити кришкою. Смажити з 2-х боків по 1,5-3 хвилини (залежно від плити) до рожевого кольору. Дуже акуратно перевертати широкою лопаткою, щоб оладки не розвалилися.
Викласти на паперовий рушник та накрити ним зверху, щоб позбутися зайвого жиру.
Готові оладки викласти на тарілку й дати охолонути. Подавати смачні кабачкові оладки можна зі сметаною.
Натерти на великій тертці кабачки та посолити.
В іншій мисці збити яйця. Всипати борошно і перець. Тісто має вийти не дуже густим. Додати натертий на дрібній тертці сир. Добре перемішати.
Добре віджати кабачки від зайвої вологи й з'єднати з тістом. Гарно перемішати.
Розігріти сковорідку, викласти тісто ложкою й обсмажувати до золотистого кольору. Готові оладки скласти в тарілку та накриваємо кришкою, щоб завчасно не охололи.
Очищений кабачок натерти на великій тертці. Додати в яйця із содою.
Вимісити виделкою, додати цукор, сіль та кефір. Всипати борошно, все ретельно перемішати і посмажити на рослинній олії.
Листя петрушки та кропу дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Очистити кабачок, моркву і цибулю.
Натерти на тертці кабачок, моркву та цибулю. Посолити, перемішати. Залишити на 10 хвилин. Потім віджати сік, що виділився.
Додати до овочів сир, нарізану зелень і часник, пропущений через прес. Вбити яйце, поперчити й перемішати.
Всипати 2 столові ложки борошна (з гіркою). Якщо тісто дуже рідке, можна додати ще 1 ложку борошна. Все добре перемішати.
Сковороду покласти на вогонь, влити рослинну олію й добре розігріти. Викладати тісто столовою ложкою на сковороду і смажити оладки на помірному вогні з двох боків до золотистого кольору.
Натерти на великій тертці кабачки, посолити, щоб пустили сік. Ложкою вичерпати сік або злити його. Додати яйця, борошно та перець за смаком. Добре вимішати.
Посмажити оладки в сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
Читайте такожСмачна підлива з м'ясом: як приготувати апетитну страву
Відварене або печене м'ясо нарізати шматочками. Помідор тонко нарізати. Сир натерти на великій тертці.
Деко застелити пергаментом, викласти на нього оладки, зверху на кожну покласти м'ясо. Далі скибочки помідора. Посипати сиром і відправити запікати в духовку до розплавлення сиру (хвилин на 10). Запечені оладки посипати дрібно нарізаним кропом.