Як прикрасити будинок до Нового року 2023 / фото ua.depositphotos.com

Новий рік - час чудес і гарного настрою. Щорічно до цього свята ми наряджаємо ялинку і красиво прикрашаємо дім, щоб зарядити себе на позитив, подарувати свято дітям і залучити щастя в будинок. Символом 2023 року буде Чорний Водяний Кролик, тому в житі рекомендується розставити предмети, які задобрять цей знак.

Раніше ми розповідали, як нарядити ялинку на Новий рік 2023.

Як прикрасити будинок на Новий рік 2023-кращі ідеї дизайну

Найпростіший спосіб створити новорічний настрій в будинку - розвісити гірлянди на стінах або стелі. З метою економії електроенергії краще використовувати гірлянди на батарейках.

Відео дня

Привабити в будинок тепло і затишок, а також створити альтернативне освітлення допоможуть ароматичні свічки. Розставте їх в різних куточках кімнати і запаліть, коли потемніє. Рекомендується використовувати м'які природні аромати, наприклад, зелений чай або хвою. Для пожежної безпеки та економії воску рекомендується використовувати свічки в скляних свічниках.

Символу року неодмінно сподобаються пов'язані з ним тематичні іграшки - фігурки кроликів і іграшкові морквини. На Новий рік можна купити іграшки, брелоки, статуетки або плед з "кролячим" орнаментом, і тоді китайський знак точно не залишить ваш будинок без уваги.

Задобрять символ року і наповнять будинок світлою сімейною енергетикою букети із засушених квітів або злаків. Зазвичай такі композиції не асоціюються з Новим роком, але в рік Кролика вони будуть дуже доречні. 

Люмінесцентні наклейки з новорічною тематикою наповнять будинок світлом, якого зараз дуже не вистачає. Такі наклейки можна розклеїти на стінах або стелі. Вони точно порадують дітей, а дитяча радість - це найкраща прикраса будь-якого будинку.

Пледи, подушки, скатертини та інші речі для затишку - чудові прикраси будинку на Новий рік 2023, оскільки Китайський Кролик високо цінує комфорт і зручність. Для святкового настрою можна підібрати речі з зимовим або "кролячим" орнаментом.

Вас також можуть зацікавити новини: