Як нарядити ялинку в рік Кролика / фото ua.depositphotos.com

Новий рік 2023 за східним календарем буде роком чорного Водяного Кролика. Езотерики стверджують, що найкращими кольорами для ялинкових прикрас в цьому році будуть чорний, білий, сріблястий, всі відтінки синього, а також будь-які холодні кольори. УНІАН назвав 6 найкрасивіших ідей для прикраси новорічної ялинки у 2023 році.

Раніше ми розповідали, як нарядити ялинку на удачу і гроші.

Сині прикраси

Сині новорічні іграшки / фото ua.depositphotos.com

Іграшки блакитних і синіх тонів - головний Новорічний тренд на 2023 рік. Якщо у вас є іграшки таких кольорів - сміливо діставайте їх з шафи і прикрашайте хвойну красуню. Блакитні іграшки можна поєднувати з прикрасами золотих і срібних відтінків, а також з зеленими, білими і бірюзовими. Добре підкреслить їх колір гірлянда з білим або холодним світінням.

Відео дня

А ось з іграшками теплих відтінків їх поєднувати не варто, та й символу року теплі кольори не сподобаються.

Чорні іграшки

Незвичайні новорічні прикраси / фото ua.depositphotos.com

Чорний колір не дуже популярний в ялинкових прикрасах, оскільки багато людей ставляться до цього відтінку з побоюванням. Також такий колір буде недоречний на ялинці, якщо сім'я переживає траур.

Проте чорних ялинкових прикрас бояться не варто, особливо в 2023 році, адже це колір символу нинішнього року. Чорний Кролик буде дуже радий таким прикрасам. Чорний колір символізує впевненість і надійність, стабільність життєвих планів, силу волі. Іграшки чорного кольору поєднуємо з золотими і підкреслюємо їхню красу жовтою гірляндою.

Цитруси і прянощі

Як прикрасити ялинку на Новий рік Кролика / фото ua.depositphotos.com

Мандарини і яблука, палички кориці, горіхи, прянощі - все це створює святкову атмосферу і пахне Новим роком. З засушених цитрусів і прянощів можна зробити симпатичні і ароматні новорічні іграшки. 

Іграшки для ялинки своїми руками

Новорічні іграшки своїми руками / фото ua.depositphotos.com

Знак зодіаку Кролик символізує плодючість і сімейне щастя, закликає провести свято всією сім'єю. Тому до процесу виготовлення новорічних прикрас можна залучити дітей і разом зробити ялинкові іграшки своїми руками. Потім прикрасьте ялинку паперовими ангелами, кульками з повсті і зірками з картону. І нехай вони виглядають неідеально і по-дитячому, але головне, що зроблені з душею.

Біле на блакитному

Як красиво нарядити ялинку на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Білі іграшки на блакитній ялинці - дуже ніжне, затишне і естетичне поєднання. Ялинкові прикраси білого кольору добре підійдуть для справжньої або штучної ялинки з блакитним відливом. Такий ялинковий дизайн продемонструє хороший смак і тонку душевну натуру мешканців будинку.

Дари природи

Як нарядити ялинку в 2022 році / фото ua.depositphotos.com

Китайський Кролик дуже поважає природу і закликає бути ближчими до неї. Тому для прикраси ялинки можна використовувати безкоштовні природні дари - шишки, жолуді, сухі ягоди, каштани та іграшки з гілок. Їх можна поєднувати зі звичайними ялинковими кулями.

Вас также могут заинтересовать новости: