Молитви Казанської Божої Матері / фото st-alipy.ru

21 липня в церковному календарі вшановується Казанська ікона Божої Матері. Цей образ здійснював багато чудес і вважається однією з найсильніших ікон Богородиці. У присвячений іконі день можна прочитати молитву Діві Марії і викласти в ній своє прохання.

Молитися Казанської Божої Матері потрібно від чистого серця і з добрими помислами. Ні в якому разі не можна бажати комусь зла в молитві. Перед проголошенням молитви прочитайте текст кілька разів, щоб не запинатися. Молитися можна як вдома, так і в церкві.

Сильна молитва Казанській іконі Божої Матері про благословення і захист

О, Пресвята Пані, Владичице Богородице! Зі страхом, вірою і любов'ю перед чесною і чудотворною іконою твоєю припадающе, молимо Тебе: чи не відверни обличчя Твого від прибігають до Тебе. Визволи ж всіх з вірою тобі моляться від падінь гріховних, від наклепу злих людей, від всяких спокус, скорбот, хвороб, бід і внезапния смерті. Даруй нам дух розтрощення, смирення серця, чистоту помислів, виправлення гріховного життя і залишення гріхів, так вси вдячне оспівують величі і милості Твоя. Являемые над нами зде на землі, сподобимся і Небесного Царства, і тамо з усіма святими прославимо пречесне і пишне ім'я Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь.

Відео дня

Молитва Казанській іконі Божої Матері про заміжжя

Пресвята Божа Матір Казанська, шаную і прославляю я твою ікону і всіх святих, просячи великодушної допомоги у них. Так зрадію я поруч з людиною блаженним, а не заздрісним і скрушним. Пошли мені заміжжя вірне, коли немає ні сварок, ні докорів, ні зрад, ні гріховних вад. Подаруй мені щастя сімейне, дітей здивованих і православ'ям святим обожнених.

Не дозволь нам вірою поступитися і в найлютіших ворогів перетворитися. Відведи негаразди страшні і хвороби жахливі. Захисти від сатанинського обману і плотського безсоромного дурману. Коли труднощі раптово нагрянуть, нехай друзі довіку не відскочать. Ангел-хранитель візьме під крило, і знову стане в будинку тепло. В ім'я Отця, і Сина, і святого духа. Амінь.

Молитва Казанській іконі Божої Матері про здоров'я і зцілення

О, Пресвята Пані Небесна Владичиця Пресвята Богородиця! Припадаю я, Раба Божа (ім'я) зі страхом, щирою вірою і безмежною любов'ю перед сильною іконою твоєю. Молю Тебе, не відвернися від мене, почуй благання мою, як чуєш всіх стражденних вдаються до Тебе за допомогою. Умоли Всемилосердного і Всемогутнього Господа і Спасителя нашого зберегти мир церкви Святої від невіри, розколу і єресі.

Тільки на Тебе надію маю і вірю в твою силу і милість. Визволи всіх нас щиро віруючих, тобі моляться від гріхопадінь, від наклепів недобрих і злих людей, від усякої скверни, від спокус, закрий душі наші від бід і скорбот, захисти нас від марної смерті без покаяння. Даруй нам, Пресвята Богородиця, міцність духу і смиренність серця, нехай наші думки і дії будуть чистими. Молимо про покаяння і прагнемо під твоїм перстом захисним і вказуючим шлях праведний всі помилки, зроблені з нерозуміння своєму виправити. Молимо і дякуємо Тобі за милість Твою, за надію знайти спокій земне і отримати надію на Царство Небесне після смерті. Амінь.

Молитва Казанській іконі Божої Матері про благополуччя дітей

Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під дахом твоїм моїх чад (імена), всіх Отроків, отроковиц і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Укрий їх ризою твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дарує їм корисне до спасіння їх. Вручаю їх материнському смотрению твоєму, яко Ти єси божественний Покров рабам Твоїм. Матір Божа, введи мене в образ твого Небесного материнства. Вилікуй душевні і тілесні рани чад моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитя моє цілком Господу моєму Ісусу Христу і твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.

Вас також можуть зацікавити новини: