Найкрасивіші листівки з Різдвом / depositphotos.com

Християни відзначають Різдво 25 грудня або 7 січня - залежно від того, яку віру сповідують - православ'я чи католицизм. Католицьке Різдво 2022 настає в грудні, а ось православні віруючі відзначають його пізніше - на початку наступного місяця. УНІАН розповість, як просто привітати з Різдвом своїх рідних і коханих.

Привітання з Різдвом в прозі і листівках

Привітання з Різдвом / листівки УНІАН

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаю вам миру, добра, кохання, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід та негараздів!

***

Відео дня

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб це по-справжньому казкове свято подарувало найщиріші емоції та приємні несподіванки. Нехай жоден із днів не обходиться без щасливих та радісних моментів. Нехай зігрівають душу сімейні зустрічі, а в будинку завжди панує затишок та добробут.

Як привітати з Різдвом / листівки УНІАН

Вітаю з Різдвом Христовим. І в це світле свято хочу побажати бачити тільки добре в навколишньому світі та знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що в тебе є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

***

З Різдвом! Нехай серце буде зігріте любов'ю, а душа мріями! Нехай життя тішить приємними зустрічами з друзями, а доля - великим успіхом! Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято справжнім дивом!

З Різдвом Христовим 2022 / листівки УНІАН

У світле свято Різдва бажаємо вам добра і щастя, благополуччя та затишку вашому будинку, душевної теплоти, взаєморозуміння та підтримки в сім'ї. Нехай життя ваше буде мирним, спокійним, щасливим.

***

З Різдвом Христовим! Це чудовий і чарівний день на рік. Нехай світле свято наповнить будинок теплом та радістю, близькі люди будуть завжди здорові та щасливі! Нехай серце кожного у цей світлий день наповниться миром та добром!

Найкращі привітання з Різдвом / листівки УНІАН

Зі світлим святом Різдва вітаю! Тепла та затишку вашому дому, турботи та миру вашій родині, здоров'я та сил вашому тілу. Бережіть себе та своїх близьких. Щастя вам!

***

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла та благополуччя у вашому будинку. Нехай усі рідні та близькі будуть здорові та успішні. Хочеться побажати успіхів, променистого настрою та нескінченного везіння.

Вас також можуть зацікавити новини: