Таке печиво є доволі крихким і буквально тане в роті!
Пісочне печиво – чудове доповнення до чаю або кави у колі родини, або для пригощання гостей!
Завдяки крихкій структурі ці ласощі дуже розсипчасті й водночас неймовірно ніжні. Пісочне печиво буквально тане в роті та довго не черствіє.
Розм'якшене вершкове масло розтерти з 4 столовими ложками цукру. Додати просіяне борошно й швидко зібрати пісочне тісто в кулю. Якщо тісто не збирається, а розсипається, то додати ще 1-2 столові ложки розм'якшеного масла або одну-дві ложки холодної води.
Читайте такожРозсипчасте вівсяне печиво: рецепти апетитної домашньої випічки
Тісто розкачати на посипаному борошном столі в пласт товщиною 1,25 см. Посипати цукром. Вирізати з тіста печиво формочками або ножем. Викласти їх на деко.
Випікати печиво у розігрітій до 180°С духовці впродовж 20 хвилин. Зняти з дека й охолодити на решітці. Готове печиво за бажанням можна прикрасити, зануривши його в розтоплений шоколад.
М'яке вершкове масло збити до білого. Додати цукрову пудру та білки, не припиняючи збивати. Далі додати відразу ванільний цукор, борошно та розпушувач.
Замісити швидко тісто. Набрати тісто в кулінарний мішок, насадка має бути закрита зірка. Вичавити з нього печиво. І відразу відправити в розігріту духовку до 190°С на 10 хвилин.
Готове печиво дістати й одразу в серединку покласти джем. Дати печиву охолонути, після чого можна ласувати ним з чаєм чи кавою.
Розтопити вершкове масло, розтерти його з цукром. Вбити яйце та перемішати. Всіяти борошно, додати розпушувач та ванільний цукор.
Читайте такожСмачні рулети з лаваша: рецепти апетитної закуски
Порубати шоколад. Додаємо його до тіста.
Виліпити кружечки. Можна розкачати тісто в пласт і вирізати з нього кружальця. Випікати пісочне печиво з шоколадною крихтою при температурі 190°С приблизно 20-25 хвилин (залежно від духовки), загалом – до готовності.