Євробачення 2024 - фінал і півфінали - де дивитися / колаж УНІАН

Цього року 68-й пісенний конкурс проводиться в одній зі Скандинавських країн. Швеція Євробачення 2024 організовує в місті Мальме. Цього року участь у конкурсі візьмуть 37 країн, окрім Румунії, яка відмовилася від конкурсу через фінансові труднощі.

Коли Євробачення 2024 і де можна подивитися

Як завжди, етапи пісенного конкурсу діляться на три частини - перший і другий півфінали, а також фінал. Перший півфінал відбудеться 7 травня, другий - 9 травня. Після цього залишається дочекатися найцікавішої частини, яку пропонує Євробачення - фінал 2024 року пройде в Мальме 11 травня.

Запам'ятайте, де можна подивитися Євробачення 2024 - пряма трансляція доступна на трьох платформах:

Відео дня
  • телеканал Суспільне Культура
  • сайт Суспільне Культура
  • сайт Суспільне Євробачення

Євробачення 2024 дивитися онлайн неможливо, якщо не знати, хто саме братиме участь у конкурсі. Відомо, що в першому півфіналі виступлять 15 країн, у другому - 16, а у фіналі глядачі зможуть оцінити виступи 20 країн (по 10 з кожного півфіналу), а також Німеччини, Великої Британії, Швеції, Іспанії, Італії та Франції.

Найважливіше для кожного українця питання - хто поїде на Євробачення 2024 від України. Цього року нашу країну на пісенному конкурсі представлять Jerry Heil та alyona alyona з композицією "Maria & Teresa".

Вас також можуть зацікавити новини: