Як привітати бабусю з днем народження / ua.depositphotos.com

Бабусі бувають різними - одні в'яжуть шкарпетки і печуть пиріжки, Інші до кінця життя залишаються суворими діловими леді. Однак і ті, й інші люблять, коли їх вітають зі святами найближчі люди. УНІАН розповість, які привітання бабусі з днем народження точно сподобаються іменинниці.

Раніше ми говорили про те, які привітання з днем народження чоловікові можна вибрати для важливої людини чоловічої статі.

Привітання з днем народження бабусі в прозі і картинках

З днем народження, бабуся / листівки УНІАН

Дорога бабуся! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі міцного здоров'я, гарного настрою, сили духу і завжди залишатися юною душею. Спасибі тобі за твою любов, турботу і мудрі поради. Нехай кожен рік буде наповнений радістю, щастям і гармонією. Радуй нас своєю посмішкою кожен день ще дуже багато років.

Відео дня

***

Дорога бабусю, я вітаю тебе з твоїм днем народження! Бажаю не підкорятися своєму віку, а підкоряти його собі. Залишайся такою ж красивою, бешкетною, доброю, відкритою, щедрою і життєрадісною. Бабу, я бажаю тобі не хворіти, не сумувати і не думати про погане. Нехай кожен день дарує тобі захоплення, посмішку, приємну зустріч та відчуття щастя.

Бабуся, з днем народження - привітання / листівки УНІАН

Моя рідна, улюблена бабуся! Сьогодні я хочу привітати тебе з днем народження! Побажати тобі міцного здоров'я, довгих і щасливих років життя. Щоб у тебе на все вистачало сил і енергії. Спасибі тобі за теплоту, яку ти мені даруєш, за любов, якою ти мене оточуєш. Будь щаслива, моя улюблена бабуся!

***

Улюблена моя бабуся! Вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі міцного здоров'я та довгих років життя. Нехай кожен новий день буде сповнений любов'ю, турботою та щастям. Радуй нас своєю присутністю, прекрасною усмішкою. Ти наш безцінний скарб!

З днем народження, бабуся, від внучки / листівки УНІАН

Бабуся моя улюблена, з днем народження! Нехай тебе ніколи не підводить здоров'я. Бажаю тобі бадьорості, душевного умиротворення, гідного ставлення оточуючих і чистого неба над головою. Нехай все погане обходить тебе стороною, а переживання залишаться позаду. Благополуччя тобі у всьому, удачі, безцінного смаку до життя, сил і тільки добрих новин!

***

Дорога бабуся! Вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі міцного здоров'я, довгих років життя, радіти та сміятися як по дрібницях, так і від вагомих причин. Бажаю тобі не хворіти, завжди бути бадьорою і тілом, і душею. Бажаю тобі отримувати якнайбільше уваги та тепла від рідних людей.

Картинка з днем народження, бабуся / листівки УНІАН

Улюблена наша бабуся! Я від щирого серця вітаю тебе з твоїм днем народження. Ти у мене найулюбленіша, ласкава і турботлива. Ти один з найдобріших і люблячих людей, які є в моєму житті, і я шалено вдячна тобі за те, що ти є у мене. Я хочу побажати тобі міцного здоров'я, довгих років життя і відмінного настрою. Бажаю, щоб в твоєму домі завжди було так само затишно, як зараз, а ти продовжувала дарувати нам свою чарівну посмішку! З днем народження.

***

Бабуся, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі довгих років життя, міцного здоров'я та величезного щастя. Залишайся молодою душею, ніколи не засмучуйся, частіше веселись і від душі посміхайся. Я тебе дуже люблю. Зі святом!

Вас також можуть зацікавити новини: