Зі святом Воздвиження Хреста Господнього - привітання / depositphotos.com

Свято Воздвиження Хреста Господнього 2022 - подія, яка уособлює припинення гоніння на християн. Згідно з переказами, в 326 році рівноапостольна імператриця Олена вирушила до Єрусалиму в пошуках християнських святинь. Вона організувала розкопки на горі Голгофі, де було знайдено три хрести - на одному з них розіп'яли Ісуса.

На честь цієї важливої дати УНІАН пропонує найкращі привітання зі святом Воздвиження.

Привітання з Воздвиженням - листівки та побажання

Вітання зі святом / листівки УНІАН

Вітаю з Воздвиженням Чесного і Життєдайного Хреста Господнього. Нехай тобою рухає сила віри та терпимості. Бажаю тобі миру та спокою душі, щастя та міцного здоров'я. Бажаю, щоб у твоєму житті не було місця брехні та зраді. Бажаю, щоб у твоєму серці вічно жило кохання.

Відео дня

***

Нехай хрест, який на грудях ми носимо, нас захистить від усіх можливих бід, нехай віра в Бога допомагає нам здійснювати диво, вірити в нього і бути милосердними. Бажаю щедрої долі, міцного здоров'я та світлих днів. Зі святом!

Воздвиження Хреста Господнього / листівки УНІАН

Нехай у цей святковий день зрадіє ваша душа. Нехай ваші серця наповняться світлом, добром та щастям. Бажаю, щоб міцна віра допомагала вам у житті, берегла від бід, невдач та розчарування. Вітаю з воздвиженням Чесного і Животворного Хреста Господнього!

***

Вітаю зі святом Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Нехай в цей день стане чистою душа і світлими помисли, нехай серце зрадіє, нехай в життя прийде щастя, любов, благодать і надія, нехай буде добрим здоров'я і добрими вчинки. Бажаю милосердя, добродушності і миру.

Хрестовоздвиження 27 вересня / листівки УНІАН

Бажаю в душі завжди світло берегти, не відчувати заздрощів і злих думок. Нехай Бог зберігає сім'ю, дім та вогнище від усіх негараздів. І нехай хрест на грудях захищає від усіх напастей. Бажаю миру та щастя, щоб усі молитви були почуті.

***

Вітаю зі святом Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Нехай у твоєму житті панує мир і благодать. Я від душі бажаю тобі сили духу, сили віри, сили надії. Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім'ю від заздрості, брехні і хвороб. Бажаю впевнено будувати своє щастя з міцних стін любові, милосердя і доброти.

Як привітати з Воздвиженням Хреста Господнього / листівки УНІАН

Вітаю з великим святом світла та радості душі - з Воздвиженням Чесного і Животворного Хреста Господнього. Нехай цей день подарує благодать у сім'ю та здоров'я, милосердя душі та доброту серця, світло та радість, щастя та мир.

***

У свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього хочу всім серцем побажати жити в благодаті, мирі, вірної любові і доброї надії. Нехай в твій будинок стукають тільки хороші люди, тільки радісні вісті, тільки щасливі дні.

Вас також можуть зацікавити новини: