Привітання з Великоднем 2022 / фото klike.net

Великдень 2022 - свято, яке цього року випадає на 24 квітня. У Тиху Суботу віруючі готують великодні страви і збираються на вечірню службу в храм. УНІАН підкаже, яке привітання з Великоднем у прозі чи віршах буде найбільш вдалим.

Привітання з Великоднем - листівки, вірші та побажання

Христос Воскрес! У це світле і чисте свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою - мирне і ясне небо, а поруч - надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень приніс вам теплоту і радість в серці. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру в душі. Зі святом!

Великдень 2022 - привітання / bipbap.ru

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Світлого Великодня і від чистого серця бажаю миру, любові і душевного тепла. Бажаю, щоб нічого в твоєму житті не було марно, бажаю, щоб з тобою завжди траплялося тільки хороше. Нехай це світле свято нагадає тобі, що ти — прекрасна, добра людина. І я бажаю, щоб у цієї людини серце завжди було наповнене щастям і надією.

Відео дня

***

Вітаю зі світлим і благодатним святом Великодня! Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує взаєморозуміння, терпіння і любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, який дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли − чистими, а справи − добрими і приносять благо оточуючим!

З наступаючим Великоднем-картинки / bipbap.ru

З прекрасним святом Святої Пасхи Вас! Бажаю добра, світла і миру! Нехай ваші думки і дії будуть тільки з хорошим умислом і на благо! Нехай оточують Вас тільки добрі і світлі люди! Нехай будинок буде повна чаша, де живе тільки любов, спокій і турбота! Здоров'я Вам і вашим близьким!

***

З великим святом Світлого Великодня! Нехай Ангел зберігає від негараздів, а благодать не покидає серця. Бажаю чудес, весняного тепла, процвітання і миру. Христос Воскрес!

Як привітати зі святом Великодня / bipbap.ru

Христос Воскрес. Нехай в світле свято Великодня тебе покинуть печалі і образи. Нехай твоя віра буде настільки сильна, що ти обов'язково зумієш перетворити своє життя на добру казку. Я бажаю тобі здоров'я і миру, наснаги і гармонії. Бажаю, щоб весняні дощі змили всі тривоги. Бажаю, щоб Господь дарував тобі сили і довге благополучне життя.

***

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскрес!

Привітання з Великоднем в прозі / bipbap.ru

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукалися тільки добрі і радісні події, у вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

***

Христос Воскрес. У це світле свято можна побажати тільки здоров'я, щастя, любові, миру і душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Нехай панують в ньому розуміння, любов і турбота!

Привітання з Великоднем-листівки / bipbap.ru

Христос Воскрес! Вітаю з великим святом Великодня. Здоров'я вам і вашим близьким, мирного неба над головою, нехай все погане забудеться, а хороше назавжди залишиться в пам'яті. Бажаю, щоб вся сім'я була завжди поруч і кожен день приносив тільки радість.

***

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч — улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі та образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

Великдень у 2022 році - як привітати / bipbap.ru

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Великодня! Нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу сім'ю, нехай дарує вам Господь здоров'я і довгі роки активного насиченого радісними подіями життя. Нехай завжди вас оточують добрі і чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!

***

Нехай світле свято Великдень подарує всім нам мир, затишок і радість. Нехай доброта і Божа благодать обдарують кожного з нас. Нехай цей день наповнить наші душі світлими думками, відчуттям теплоти і захищеності.

З наступаючим Великоднем-картинки / bipbap.ru

Христос Воскрес! Вітаю з Великоднем і бажаю миру, добра, тепла, благополуччя і добробуту в будинку, душі і по життю. Нехай лінія життя буде довгою, цікавою і щасливою!

З Великоднем-листівки / bipbap.ru

Вас також можуть зацікавити новини: