Зірка "Гри престолів" розповіла про кінцівку серіалу / Instagram - isaachwright

Актор Ісаак Хемпстід-Райт, який виконав роль Брана в культовому серіалі «Гра престолів», написав колонку для The Hollywood Reporter. У своєму матеріалі він розповів про роботу над серіалом, а також поділився враженнями про фінал шоу.

Читайте такожУ "Сімпсонах" передбачили сюжет "Гри престолів" за два роки до виходу фіналу

В тексті присутні спойлери.

Відео дня

Основні тези колонки наводить DTF. Так, актор розповів, що навколо серіалу панував безпрецедентний рівень "істерії та спекуляцій".

«Коли ми сідали в машину, аби дістатися до майданчика, ми були загорнуті в ковдри, які приховують наші обличчя та костюми. А ще HBO забронювала всі кімнати, вікна яких могли виходити на місце знімального майданчика — щоб ніхто не зміг по-тихому зробити фото», – розповів він.

Він також зазначив, що вважає сюжетну арку свого персонажа неймовірною.

«Ми бачимо вразливого персонажа, який залежить від інших людей, а потім він отримує всі ключі до розуміння світу. Становлення Брана в якості короля — це перемога для спокійних і розсудливих людей цього світу, які дуже часто залишаються осторонь через сум'яття, яке створюють найгучніші та реакційні», – зазначив актор.

Хемпстід-Райт назвав фінал серіалу драматичним і несподіваним.

«Спостерігати за Дені в стані її первісного гніву було важко. Я розумію, чому люди сприйняли це близько до серця. Але «Престоли» показують себе найкраще, коли роблять нам боляче — смерть Ходора, наприклад, — і п'ята-шоста серія останнього сезону не виняток», – зазначив він.

«У житті не буває щасливих фіналів, воно сповнене неоднозначності та невизначеності. Така кінцівка «Гри престолів» була, можливо, найбільш чесним способом завершити масштабну і складну історію. А ця невизначеність — це те, що ми відчуваємо, починаючи наше життя після серіалу», – сказав актор.

Нагадаємо, Телеканал HBO показав заключну серію «Гри престолів». Серіал тривав 8 років і став одним з наймасштабніших проектів в історії ТБ.