Відомий колумбійський співак Малума 8 липня виступить у Києві / Billboard

MALUMA

У Києві 8 липня у Палаці спорту вперше виступить колумбійський співак Малума. Його справжнє ім'я - Хуан Луїс Лондоні Аріас.

Він лауреат престижної премії Latin Grammy, а колумбійські ЗМІ називають його найсексуальнішим виконавцем у світі. Його диск PB, DB The Mixtape став діамантовим в Колумбії і першим з продажів у США.

Читайте такожВперед за музикою та емоціями: головні фестивалі, концерти та інші розваги літа 2019 в Україні

Maluma виконає як вже відомі світові хіти Farandulera, Vente Pa Ca, Corazon, так і найсвіжіші композиції – HP, Hola Señorita та інші.

На сьогодні за його життям в Instagram стежать майже 39 мільйонів підписників, а перегляди кліпів на YouTube б'ють рекорди.

До речі, гостей концерту Maluma чекає також і яскравий початок - відкривати його буде українська зірка Настя Каменських, яка нещодавно зіграла гучне весілля.

Концерт відбудеться 8 липня у Палаці спорту, вартість квитків від 1199 грн.

Відео: Maluma

Atlas Weekend

9-14 липня Київ сколихне один із найочікуваніших музичних фестивалів року - Atlas Weekend. Захід традиційно прийме Експоцентр України (колишній ВДНГ).

Фестиваль є одним з найпомітніших ореп аіг Східної Європи, а британський музичний сайт Gigwise.com навіть вніс Atlas Weekend у список найкращих фестів світу-2018.

На території ВДНГ обладнають чотири сцени (Main Stage, East Stage, North Stage, West Stage), на яких за шість днів фестивалю виступлять понад 140 топових артистів.

Читайте такожМегапопулярний репер A$AP Rocky виступить на Atlas Weekend в Києві

Гостей Atlas Weekend порадують Сплін, Netta, Little Big, Tom Odell, The Chainsmokers, A$AP Rocky, Майкл Ківанука, Ліам Галлахер, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, Michael Kiwanuka, UNKLE, The Hardkiss, ATB, The Subways, The Vaccines, Tom Odell, Noisia, Tom Walker, Our Last Night, Монеточка, Teélepopmusik та безліч інших виконавців на будь-який смак.

Гостей фестивалю чекають не тільки концерти - у програмі багато освітніх програм, розваги і різноманітний стрітфуд.

Atlas Weekend пройде з 9 по 14 липня на ВДНГ (пр. Академіка Глушкова, 1). Організатори пропонують різні варіанти квитків - нічні (від 500 грн), одноденні (від 1250 грн), триденні (від 2500 грн) та абонементи на всі дні (від 3 тис грн). До речі, 9 липня - безкоштовний день на Atlas Weekend 2019.

Відео: The Chainsmokers

UPark

Ще один очікуваний шанувальниками музики фестиваль - UPark - відбудеться 16-18 липня у Києві на території Sky Family Park. Величезна територія розташувалася за торговим центром Sky Mall на проспекті Шухевича (Ватутіна) 2т.

Територію парку розділять на зони, кожна з яких буде насичена розвагами: басейн просто неба, Sky beach bar, сапбордінг і вейк-станція, дитячий майданчик і безліч фудкортів. Але найголовніше - це три дні виступів улюблених всесвітньо відомих артистів.

Читайте такожСкандальний Іван Дорн влітку виступить у Києві

Гостей фестивалю чекають британська рок-група Bring Me The Horizon, яка представить свій новий альбом, британські інді-рокери Nothing But Thieves, легендарні Thirty Seconds to Mars.

Також вперше в Україні виступить хітмейкер Rag'n'Bone Man. На його рахунку перші позиції хіт-парадів, три студійних альбоми, колаборації з Gorillaz і Calvin Harris і статуетка від Critics' Choice Award.

Хедлайнерами фінального дня фестивалю стануть зірки південноафриканського хіп-хопу і один з найбільш провокаційних гуртів сучасності - Die Antwoord.

Вартість квитків від 1499 грн.

Відео: rag'n'bone Man

Kikagaku Moyo

10 липня вперше в Києві виступить Kikagaku Moyo. Це японські психоделічні рокери з Токіо. У перекладі назва групи означає "Геометричні візерунки", які тісно переплітають у собі психоделічні і індійські мотиви, ейсід-фолк і елементи краут року.

У минулому році Kikagaku Moyo влаштували справжній ураган на фестивалі Desert Daze в Каліфорнії, зіграли на культовому радіо KEXP і пройшли довгий шлях музичних турів по всьому світу. Попереду нові країни, міста, спільне шоу з Конаном Мокасіном і Khruangbin в Нью-Йорку.

10 липня, "Южний берег Києва" (ЮБК), вхід від 550 грн.
Відео: KEXP

Jonathan Bree

5 липня вперше в Україні на сцені "ЮБК" виступить Jonathan Bree - співак, композитор, мульти-інструменталіст і продюсер з Нової Зеландії.

Його нещодавній музичний кліп You're So Cool став сенсацією YouTube, привертаючи увагу глядачів до групи своїм унікальним, витриманим у всіх деталях стилем і прихованими під масками обличчями.

Живе шоу Bree рівноцінно заворожує – як у звуковому, так і у візуальному плані. Зараз він записує матеріал для свого 4-го альбому і готується до світового турне 2019 року.

5 липня, "Южний берег Києва", вхід від 550 грн.

Відео: Lil' Chief Records