Виступ російського гурту "Сплин" стане завершальним на головній сцені в четвертий день фестивалю Atlas Weekend 2019, 12 липня.

"Ключ поверни і полетіли: легендарний рок-бенд Сплин - хедлайнер 12-го липня", - йдеться на сторінці Atlas Weekend в Facebook.

"Сплин" - російський рок-гурт із Санкт-Петербурга. Беззмінний лідер - Олександр Васильєв. Датою народження гурту вважається 27 травня 1994 року. Вони стали культовими після випуску платівки "Гранатовий Альбом", а пісні "Орбіт без цукру" та "Виходу немає" миттєво стали хітами і потрапили в ротацію всіх радіостанцій.

Читайте такожСкандал в мережі: Atlas Weekend розкритикували через запрошену російську зірку - організатори відповіли

Як повідомляв УНІАН, фестиваль Atlas Weekend відбудеться на ВДНГ з 9 по 14 липня. Першим хедлайнером фестивалю став американський дует The Chainsmokers, а другим - американський гурт Black Eyed Peas.

Також на Atlas Weekend заплановано виступ британського музиканта Тома Оделла, який не зміг приїхати на фестиваль в 2018 році. Серед музикантів також вже заявлені британський соул-співак, гітарист Майкл Ківанука, гурти The Hardkiss та "Водії", Jinjer і Our Last Night; Tom Walker і Noisia; музикант Shahmen і інді-гурт Brazzaville, американський діджей-дует SLANDER, російські панк-рокери "Тараканы!" і "Порнофильмы", а також Нейромонах Феофан і Монеточка.