Група "Океан Ельзи" виступила в "Мінськ-Арені" / фото Святослав Зорькин / КП

Ввечері, 20 вересня, легендарна українська група "Океан Ельзи" виступила в "Мінськ-Арені". Початок концерту затримали на 35 хвилин, хоча її фронтмен - народний депутат Святослав Вакарчук втік з вечірнього засідання Верховної ради у Києві.

Як пише "Комсомольська правда", на стадіоні зібралося 15 тисяч глядачів, у тому числі багато росіян-прихильників групи, які не можуть відвідати її концерти в Росії. Багато дівчат прийшли у вишиванках, волосся прикрасили віночками, а в руках тримали синьо-жовті хризантеми. Кілька хлопців накрилися українським прапором.

Читайте такожВакарчук напередодні свого першого дня в Раді заспівав на концерті з гуртом ТНМК (відео)

Відео дня

Після хіта "Майже весна" Вакарчук виконав пару свіжих композицій. І розповів, що скоро вийде десятий альбом групи. Також він присвятив пісню "Коли тобі важко" політв'язням, які повернулися в Україну.

Також група виконала "Ти казала", "Коко Шанель", "Стріляй". А далі Святослав присвятив зворушливу пісню "Мить" українцям, які воюють на Донбасі. В очах артиста заблищали сльози - в залі плакали дівчата.

Також була виконана пісня "Без бою". Після завершення концерту музиканти ще двічі виходили на біс.

Зазначимо, вранці 20 вересня Вакарчук прийшов на засідання парламенту, однак пізніше втік із засідання Ради, щоб встигнути на концерт в Мінську. У цей день Рада розглядала закони по обороні і армії.

Раніше в коментарі "Радіо Свобода" Вакарчук заявив, що не вважає порушенням свій виступ з "Океаном Ельзи".